Хороскопът ви за 2 декември вече е тук

В понеделник ще сте заредени с желание да свършите много неща, тъй като ще имате повече енергия, вероятно събрана през почивните дни. Предстоят ви няколко важни разговора или срещи предимно с ваши приятели или с хора, с които имате обществени цели и интереси.

Особено значение в комуникацията ви ще имат хора, родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Събития в животът на представител на зодиакалния знак Овен, Лъв или Стрелец, който живее в друго населено място ще предизвикат у вас размисъл върху някои неща от живота.

В понеделник смело се фокусирайте върху изпълнението на ежедневните си планове. Преодолявайте с вяра и с твърдост неприятностите, пред които ще се изправите в този ден. Ще можете да разчитате на помощта на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Този ден вещае житейска раздяла с мъж, в следствие на сериозен здравословен проблем.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще поемете ангажименти свързани със семейството си, за които ваши роднини разчитат на вас. Това ще бъде много благоприятен ден за работа и за изпълнение на важни задачи свързани със семейството или с кариерата ви.

Този ден ще бъде запомнен с важно събитие свързано с жена. Понеделник ще бъде благоприятен ден за семеен бизнес за жените от тези три зодиакални знака.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, още в началото на седмицата ви предстои да преживеете различни изненади. Те ще ви покажат ваши нереални очаквания за важни неща от живота ви.

Отрезвяването ви ще ви бъде от полза, ако сте склонни да осъзнаете грешката си и продължите напред. Любовните ви отношения ще преживеят затруднения свързани с липсата на откровена комуникация между партньорите.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате конкретни очаквания за понеделник и за събитията, които очаквате да случат през този ден. Вероятно ще имате предварителен план на своите задачи.

Вероятно ще ви се наложи да промените някои неща, най-вероятно поради липса на време за тяхното изпълнение. Като цяло това ще бъде един благоприятен ден за вас, особено ако в делата си разчитате на хора родени под същите три зодиакални знака.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, още в понеделник ще усетите първите знаци за промяна в живота ви. Това може да засяга вашия личен живот, семейството или работата ви.

За всеки ще бъде различно, но важно и съдбовно. Това ще бъде благоприятен ден за ангажиране с различни домашни, имотни или материални дела. Работа с финансови документи или с пари също ще има благоприятно развитие за вас.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. 

 

 

 


image0 (9K)