Хороскопът ви за 19 август вече е тук

В началото на седмицата ще имате желание да направите някаква промяна със себе си, която да ви накара да се чувствате душевно по-комфортно. Ще осъзнаете много по-мъдро значението на предишните си житейски грешки и провали.

Сънищата ви срещу понеделник може да се забравена информация от ваше предишно прераждане. Очакванията ви за събития свързани с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион ще се развиват много бързо.

Неочакваните нови познанства с хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв ще са в основата на кардинални промени в живота ви през следващите 6 месеца или 6 години. Мнозина ще се зарадват на документ или предложение от финансов характер.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, пред вас е един благоприятен за работа ден, в който ще можете да реализирате промени, да стартирате нови начинания или нови професионални (бизнес) отношения. Контакти или събития с приятели ще ви донесат специални емоции и преживявания.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, понеделник ще бъде важен ден за развитието на ваши приятелски отношения. Някои от тях могат да прераснат в романтична връзка, да са в основата на малък бизнес или друго интересно начинание. Семейните ви ангажименти ще бъдат повече или по-отговорни, с необходимост от по-сериозно участие от ваша страна. Като цяло това ще бъде един успешен ден за вас, особено ако разчитате в ангажиментите си на хора, които са амбициозни и отговорни в действията си.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, понеделник ще бъде ден, в който различни събития ще ви покажат ваши стари грешки или погрешни решения. Идеята на деня е, да ви покаже вашите пропуски и да ви даде шанс за корекции. Това е ден, в който от силата на вашия характер ще зависи дали може успешно да коригирате собствената си съдба и път на развитие.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще ви се наложи да насочите вниманието си към човек от семейството, който преживява труден момент в живота си.

Този ден ще ви изненада с различни новини отблизо и далеч.
Конфликт от любовен или интимен характер ще изиска от вас да обърнете внимание на собствените си грешки.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа


image0 (9K)