Хороскопът ви за 18 октомври вече е тук

В петък мнозина ще пътуват за почивните дни или ще планират (организират) пътуване, което ще се осъществи до края на годината. Динамиката на деня ще ви срещне с най-различни хора, от различни разстояния. Днес бъдете внимателни във финансовите си дела с мъж. Възможно е той умишлено или не да ви заблуди в действия свързани с пари.

Ще отделите време за разговор, среща или друг ангажимент с жена от кръга ви роднини. В петък много сериозно ще разговаряте или размишлявате относно събития в живота на мъж, роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на професионалните ви и бизнес ангажименти, затова избягвайте спорове и различни по характер провокации от страна на колеги, клиенти или началници.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще организирате реализацията на различни идеи свързани с дома ви. Възможно е да срещнете неразбиране, противопоставяне или да се ядосвате на неумението си да убеждавате другите. Избягвайте на всяка цена напрежението в дома си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще преживеете емоционално събитие в живота на човек от кръга ви приятели. Вероятно това ще е свързано с разочарование или друга неприятна ситуация. Това ще бъде интересен ден за нови познанства, тъй като те ще бъдат с интересни, странни и загадъчни за вас хора.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще отделите повече време за разговори, срещи или друг вид контакти с хора от различни разстояния. Това ще бъде благоприятен ден за освежаване или ремонтиране на вещи в дома. Петък ще бъде благоприятен ден за семейни или любовни събития и преживявания, за пътуване с цел отдих или туризъм.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще обсъждате предстоящ разход свързан с родственик. Днес мнозина ще са в очакване на новина или информация, свързана с развитието на една неприятна ситуация или проблем. Петък ще бъде благоприятен ден за финансови отношения с хора от близо и далеч.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)