Хороскопът ви за 17 юли вече е тук

ОВЕН

Сряда е ползотворна в професионален, финансов и личен план за тази зодия. Очакват се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки.

ТЕЛЕЦ

Бъдете добронамерени и простете на хората, които са ви засегнали. Любовта върти света. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви.

БЛИЗНАЦИ

Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини.

РАК

Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате в сряда, няма да бъде напразно. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. На 17 юли е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

ЛЪВ

Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Вечерта на 17-и ви предстои емоционална среща с любовта.

ДЕВА

>Ако искате да постигнете целите си, то в сряда се дистанцирайте от хора, които мрънкат, капризничат и ви занимават със себе си. Денят ви ще бъде добър, ако сте сред близкото си обкръжение. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Това е особено важно, ако става въпрос за пари.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни в думите и действията си. Към новите си познати и приятели подхождайте с такт. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта.

СКОРПИОН

Сряда е много подходящ ден да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Гости отдалече ще направят вечерта по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават. Добре ще е да се погрижите за здравето си.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете толерантност. Мисълта ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Финансови придобивки и романтичен флирт определено ще ви развълнуват в сряда.

КОЗИРОГ

В сряда Козирозите са психически устойчиви, което ги прави стабилни. Денят обещава да бъде за вас забележителен. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек.

ВОДОЛЕЙ

На 17 юли не се ангажирайте със смели обещания. Време е да се погрижите за здравето си. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари.

РИБИ

Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. В сряда може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология.


image0 (9K)