Хороскопът ви за 17 септември вече е тук

Във вторник се постарайте да съхраните себе си от изкушения или манипулативни действия. Бъдете открити и честни в това, което искате да кажете или да направите. Възможно е да влезете в противоречия с човек от кръга си роднини роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Неприятна новина, свързана с мъж, ще разстрои мнозина от вас. Капризите на дъщеря, внучка или друга жена, която е ваша роднина, трябва да бъдат игнорирани. Не се страхувайте от сблъсък с нея, стига да запазите честност и откритост в думи и действия.

Всичко, което правите трябва да бъде изчистено от лъжа, хитрост или всякакви други негативни влияния. Това е ден, в който чистотата в душата ви ще определи вашите успехи или неуспехи. Мнозина ще се зарадват на получаването на пари или на важна информация от финансов характер.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец,  ще сте нетърпеливи, прибързани в действията си, което ще ви направи чувствителни и раздразнителни. Това ви състояние ще окаже неблагоприятно влияние предимно на отношенията с хора от ежедневието ви.

В работата ви подобни настроения от ваша страна могат да предизвикат неприятна реакция от страна на колеги или клиенти. Избягвайте да товарите близките си хора с ваши съмнения или страхове за бъдещето.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате важен ангажимент или разговор, който ще определи ваши действия свързани с личния ви живот. Ще очаквате документ или информация, от които ще зависят ваши действия до края на седмицата. Възможни са малки приходи в личния ви бюджет.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще бъдете емоционално нестабилни. Подобно настроение може да е вследствие на ваши притеснения, за събития които очаквате да се случат. Като цяло по отговорните ви ангажименти ще бъдат с хора от семейството ви. Голяма част от събитията ще имат връзка с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, вторник ще бъде благоприятен ден за уреждане на документ или друг паричен ангажимент. Това ще бъде сложен ден за пътуване, затова бъдете внимателни и спазвайте правилата по пътищата.

Във вторник се опитайте с такт и дипломатичност да разрешите неприятна ситуация в любовния си или личен живот. Мнозина ще присъстват на събиране по приятен повод или ще имат среща с приятели.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)