Хороскопът ви за 17 ноември вече е тук

В неделя ще ви натоварят битови или домашни проблеми, проблеми с техника или автомобил, в зависимост какво притежавате. Ще сте склонни да обмисляте действията си и ще избягвате прибързани решения.

Възможно е да ви изненада лъжа или измама свързана с дете. Не са изключени събития свързани с нежелана бременност или фалшиви симптоми на бременност. Ще можете да се освободите от товара на напрежението, което хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева са създали у вас през последните дни.

Някак си естествено ще се случат нещата, без големи усилия от ваша страна. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, но ако е свързан с романтична среща или любов са възможни разочарования, тъга или сълзи поради различни причини.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, неделя е ден за недовършена работа изостанала от последните дни. Новите начинания също ще се развиват добре ако са свързани с вашата работа или бизнес.

Денят вещае разговор или важно събитие с млада жена. Отношенията ви с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще са важни за плановете ви за новата седмица.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя ще бъде благоприятен ден за срещи и разговори с роднини, за общи действия с хора от семейството ви. Дори да прекарате този ден в дома си, пак ще има с какво да се занимавате или забавлявате. Ще следите новини или събития свързани с млад мъж.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате възможност да добавите малко пари в портфейла си. Ще искате да приключите с някои неизпълнени задачи от седмичната ви програма, но ще възникнат различни срещи, гости в дома ви или други контакти, които ще „изядат“ голяма част от времето ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, разговаряйте или действайте смело по важни за вас финансови въпроси. Разговори или действия на мъж от кръга ви роднини или приятели ще окаже голямо влияние върху делата ви днес.

В неделя ще имате благоприятно време за обсъждане на важни планове, чиято реализация ще стартира в близките дни или седмици.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)