Хороскопът ви за 17 август вече е тук

В събота направете усилия да стартирате важни за вас неща, нищо че за мнозина това е почивен ден. Това ще бъде благоприятен ден за тези от вас, които са занимават с продажби или с промотиране на нови стоки и услуги.

Ще успеете да намерите най-добто решение за неприятности, които ви смущават през последните дни и седмици. Дори може да спечелите от развитието на една неприятна досега за вас ситуация.

Важно или интересно развитие ще имат ваши финансови действия или разговори с хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей. Като цяло това ще бъде благоприятен ден за развитие на финансовите ви дела, но едва ли ще възникнат изненади. Внимание ще изискат отношенията ви с дете или млад човек, които в момента са надалеч от вас. Ще има за какво да си говорите.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв ф Стрелец, не пренебрегвайте разговори с хора, които ще искат да ви дадат съвет, или да споделят полезна информация. Конфликтите в събота (където възникнат такива) ще настроят хората срещу вас, а казаните думи няма да бъдат забравени или простени лесно. Бъдете тактични в отношения с хора, които не познават вашия характер и темперамент.

Ако сте родени под знака на Телец, Козирог или Дева, в събота вниманието ви трябва да бъде насочено към организирането и стабилизирането на вашите финансови дела. Ще проведете важни разговори в семейството свързани с пари, с предстоящи разходи през новата седмица. За съжаление в събота не всичко ще се случва, така както вие искате. Добре е да приемете факта, че моментите на тъга или спад в настроението ви днес, ще са част от неизменните ви преживявания.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате желание да прекарате повече време с приятели, което ще ви коства непланиран разход на пари и време. Бъдете разумни и не харчете повече от това, което може да си позволите. Противоречия с хора, които имат различни възгледи от вашите, могат да доведат до охлаждане на отношенията ви. Срещите ви ще бъдат за развитието на събитията през следващите дни.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще действате по пропуснати или забравени досега задачи. Като цяло те ще имат връзка с вашия домашен живот или имот, който притежавате. Този ден вещае важно събитие или среща с мъж. Възможни са посещения в дома на човек, който има здравословен проблем или в болница.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)