Хороскопът ви за 16 август вече е тук

На 16 август ще трябва да си наложите да покажете съчувствие и разбиране към нуждите и стремежите на хората около вас и най-вече тези, които са част от семейството ви. Битовите проблеми в дома ви могат да станат причина за мрачно настроение, което само ще разпилее силите и енергията ви, вместо да ги вложите в рационалното разрешаване на конкретния проблем.

Петък няма да бъде благоприятен за разрешаване на имотен казус, за който вече има възникнали противоречия в роднинските ви отношения.

Мъжете ще са склонни да виждат негативната страна на всяка новополучена информация днес. Това, което може да изненада мнозина от вас, са неочаквани пари или неочаквана печалба.

Любовният живот на жените ще е много по-колоритен от този на мъжете, но не бива да живеете с илюзии или да сте наивни.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък всяко ваше действие или решение ще рефлектира върху бъдещето ви, без шанс за корекция. Внимание ще изискат финансовите ви дела и най-вече разходите ви за различни покупки. Мнозина ще се ангажират с документи или договаряния от материално – имотен характер, чието развитие ще продължи и през следващата седмица.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, важно значение за личните ви или професионални дела ще има влиянието или взаимоотношенията ви с човек, извън вашето населено място. Петък ще бъде ден, в който съдбата ще ви даде късмет или шанс.

Ще бъде грешка от ваша страна, ако допуснете неискреност или манипулативност в действията си. Този ден ще бъде достатъчно добър за вас, така че не пропилявайте с нетърпението си вашите шансове.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, нетърпението ви ще е в основата на неприятни спорове и конфликти. Емоционалното ви състояние ще бъде нестабилно, а по-голямата ви чувствителност ще ви връща към неприятни преживявания от миналото ви.

В петък развитието на деня ще зависи от самоконтрола върху собствените ви емоции и действия.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък мнозина ще планират да пътуват на различни разстояния. Комуникацията ви с хора, които ще срещнете, трябва да бъде предпазлива и добре да преценявате какво може да споделите.

Някои от вас ще бъдат въвлечени в проблемите на роднина или приятели. В работата си ще преживеете емоционално събитие свързано с колеги или клиенти.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)