Хороскопът ви за 15 септември вече е тук

В неделя намерете кураж и сили да приключите с някои важни ангажименти, чието изпълнение ви затормозява и все още не можете да постигнете напредък.

Не бъдете на всяка цена амбициозни да постигнете нещо, което може да не ви е дадено да получите. Осмислете конкретните ситуации в живота си, погледнете реалистично и решавайте. Mоже да получите пари или важна информация свързана с пари, което не носи изненада за вас (вероятно касае ваши семейни или рутинни професионални отношения и действия).

Неделя ще бъде специален ден за семейните представители на Везни, Близнаци или Водолей. Всеки с различно събитие ще запомни този ден, но определено няма да остане незабелязан. Това ще бъде благоприятен ден за годеж или за сватба. Ако през седмицата е възникнал конфликт с финансов документ или с пари, в който имате участие, в неделя все още ще се дискутират различни позиции, действия и намерения. Разговор с представител на зодиакалния знак Телец, Дева или Козирог може да ви даде интересна идея за работа или за нещо, което може да направите за дома си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, на 15 септември ще търсите хора и мотиви за някои клюки или интриги срещу вас. Ангажиментите ви в неделя могат да имат връзка с пътуване, с ваш престой в друго населено място или с човек, който живее надалече. Неделя ще бъде сложен ден в случай, че решите да пътувате, тъй като ще ви се наложи да се съобразявате с различни по характер хора или с неочаквано възникнали обстоятелства.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя ще бъде благоприятен ден за вашите материални или имотни дела. Може да се ангажирате по-сериозно с неща, които имат връзка с дома, в който живеете или със стопанството, за което се грижите. Неделя вещае важно събитие или личен празник, свързан с роднина или приятел. Някои неща ще успеят да ви озадачат или объркат.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще разговаряте по въпроси за пари, които очаквате да получите през следващата седмица или относно документ, с който ще се ангажирате през дните дни. Ако работите в неделя или имате собствен бизнес, то може да очаквате успехи или постигане на важни за вас резултати. Това ще бъде благоприятен ден за продажби и за търговски дела. Да се внимава със здравето, както с вашето лично здраве, така и с това на друг човек от дома ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще обмисляте или ще обсъждате бъдещи действия и ангажименти за разходи, които ви предстоят през новата седмица. Ще ви разтревожи новина за неприятно събитие в живота на човек от кръга ви приятели. При роднина или близък приятел неочаквано ще възникне здравословен проблем, който ще има връзка с вирусна инфекция, или ще бъде вследствие на силен стрес.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)