Хороскопът ви за 14 септември вече е тук

На 14 септември ще се лутате в търсене на правилно решение или действие от ваша страна по въпрос свързан с ваше дете или млад човек от кръга ви роднини, колеги или клиенти. Мнозина ще намерят правилната посока, но ще има и такива, които ще търсят съвет или помощ от други хора.

В събота ще може да преживеете приятни моменти с приятели, най-вероятно в домашна обстановка. Телефонен разговор може да ви развълнува поради интересната информация, която ще получите.

Някой може би ще успее да ви изненада, а в събота едно такова преживяване вещае промяна в дома, в работата или в живота ви като цяло. Промяната може да не е голяма, но така или иначе ще въздейства върху живота ви по някакъв начин. В любовта уязвими откъм неприятни преживявания или недоразумения ще са момичетата и младите жени.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате благоприятно време за срещи, да посрещнете гости в дома си или да разговаряте с хора от близо и далеч. Повечето ви срещи ще бъдат с хора, с които има да обмените полезна или интересна информация. Моменти на тъга ще предизвика едно неочаквано събитие, което касае човек, когото познавате или случка от обществения живот.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде ден на изненади, особено по отношение на някаква работа или събития, които сте планирали през седмицата.

Това ще бъде благоприятен ден за контакти с хора, с които вече се познавате или имате създадени професионални отношения. Може да възникне неочаквана възможност за нова работа или бизнес ангажимент. Ще имате интересни преживявания или разговори с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, внимавайте с разходите, които ще направите. Денят не вещае финансови затруднения, но това не означава че трябва да прахосвате неразумно парите си. Ще имате интересен разговор с човек, с когото имате скорошно познанство. Контакти с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева могат да създадат кратко напрежение.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще търсите разрешение на важен проблем, като това може да се случи по един неочакван начин за вас. Събота вещае съновидение свързано с човек, който е в Отвъдното.

Това ще бъде благоприятен ден за разговори и за постигане на споразумение по материални или имотни въпроси. Жените ще имат желание да бъдат повече време извън дома си и ще търсят най-различни начини за развлечения и отдих.


image0 (9K)