Хороскопът ви за 14 октомври вече е тук

В понеделник изгонете лошото настроение и насочете вниманието си към промените и новите задачи, които трябва да стартират сега. Техния пик ще бъде във вторник, но денят е важен и не бива да бъде пропиляван с оплаквания или мързел.

Възможно е да ви се наложи да вземете трудно решение, но бъдете смели и се доверете на съдбата си. Ще имате разговор или ангажимент свързан с дете или млад човек, с когото не живеете заедно. Приятелските ви и колегиални отношения с мъже ще се развият във ваша полза и интерес.

Внимание ще изискат отношенията ви с представители на зодиите Рак, Скорпион или Риби, които може да бъдат под въздействието на различни, нелоялни или нечстни интереси и емоции.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, пред вас е един приятен ден , в който ще може да постигнете интересно развитие на личните си и професионални планове. Ще възникне кратко напрежение свързано с пари, което ще изиска търсене на разумно решение. Избягвайте задълбочаване на проблема. През този ден ще ви зарадва новина свързана с ваши приятели.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, може да си позволите удоволствия и развлечения. Този ден вещае радостна новина или приятно събитие свързано с човек от дома или от семейството ви. Това ще бъде благоприятен ден за работа и за развитие на бизнес дела. Ще ви впечатли събитие или разговор с мъж роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще преживеете ситуация, която ще ви даде усещане, за промяна, която не можете да контролирате или чието развитие не зависи от вас. Ще имате достатъчно сили и воля да намерите разумно решение без да допускате влиянието на мрачни мисли или въздействието на негативни коментари. В любовта неприятните пререкания или проблеми ще са вследствие преживени събития през почивните дни.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще се ангажирате с различни битови дела. Ще осъществите важна за вас среща, която ще ви донесе късмет или успех. Това ще бъде благоприятен ден за различни действия свързани с дете или с млад човек, който живее в друго населено място. Тези от вас, които вече имат ангажимент свързан със здравословен проблем на роднина днес ще трябва да вземат решение свързано с някакъв вид терапия.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)