Хороскопът ви за 14 декември е вече тук

На 14 декември трудно ще успявате да подредите задачите си. Вероятно тяхното изпълнение ще зависи от настроението или желанията на други хора. Днес по-често от вас ще се изисква търпение и толерантност към капризите на другите хора около вас. В събота може да възникне неприятен конфликт за битов проблем, който все още не е разрешен.

Това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от различни разстояния, ако отношенията ви с тях са на семейна или романтична основа. В събота ще ви зарадва успех или специално събитие с мъж, което ще бъде очаквано с нетърпение. По-лесно ще можете да разрешавате неприятности или недоразумения с мъже, дори те да са родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец,  в действията си в голяма степен ще зависите от участието на жени в тях. Те могат да ви бъдат в помощ, но могат да ви създадат и затруднения. Всичко ще зависи от конкретната ситуация и личност. Това ще бъде благоприятен ден за лечение и възстановяване след здравословно неразположение за жените от тези три зодиакални знака. Отделете част от деня си за приятни срещи и развлечения.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще сте склонни да изпадате лесно в паника, страх или безпокойство за бъдещето си. През този ден мнозина ще преживеят моменти на депресия, меланхолия или мързел. Действията на човек от знака на Лъв, Овен или Стрелец ще ви натъжат или разплачат. Пазете се от всякакви форми на измама или злонамереност в действия против вас или семейството ви.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате благоприятен ден за работа, затова добре организирайте делата си и вложете цялата си енергия в изпълнение на предварително направените планове. Възможно е да възникнат неочаквани допълнителни ангажименти. Ще ви зарадват новини свързани с пари или възникването на благоприятни възможности за допълнителни доходи. Това е ден, в който събитията ще имат понякога неочаквано развитие, но в никой случай няма да бъдат във ваша вреда.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще ви озадачи поведението или думите на човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Новите познанства и контакти с хора от близо и далеч ще ви бъдат интересни до момента, в който решите дали имате някаква полза от тях, дали може да научите нещо ново и тогава да прецените колко дълготрайни ще бъдат тези отношения. Ще имате ангажимент или важен за вас разговор с жена, родена под знака на Водолей, Близнаци или Везни.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)