Хороскопът ви за 13 февруари вече е тук

В сряда ще имате възможност да направите нещо полезно или перспективно за вашите финансови интереси и стремежи. Възможно е това да бъде нещо, с което сте преживели неуспех преди време.

Денят ще бъде емоционален, напрегнат и непредсказуем в отношенията ви с деца или млади хора. Телефонен разговор или имейл от момиче или млада жена ще е повод за размисъл преди да вземете решение или да дадете отговор.

Голяма част от жените на 35 годишна възраст ще се фокусират максимално върху намиране практическо разрешение на неприятност или конфликтна ситуация.

Овен

Възможно е напълно оправдана ревност от страна на вашия партньор. Овните може да решават еднолично възникналите семейни проблеми. Много са близо до сериозно скарване и неприятности.

Положението на планетите предразполага към развлечения. Много труд и грижи имат Овните, занимаващи се с бални танци, майсторите на сцената и естрадата и въобще тези, които са свързани с шоу бизнеса.

Телец

Възможни са много недоизказани неща и недоразумения в отношенията с любимия човек. Явно надценявате своята значимост и незаменимост. Възможно е да се опитате да въвлечете своите сътрудници, приятели, съпрузи и деца в семейните си проблеми.

Не се опитвайте да удавите във вино проблемите си. Възможно е парите, както дойдат, така и да си отидат.

Близнаци

Притежавате много чувствителна, опъната като струна натура и затова ви е трудно, да определите своите приоритети при сложен избор. Принудени сте да пожертвате своите интереси заради тези, които обичате.

Желанието да пътешествате, да променяте местожителството си, обкръжението и жаждата за промени водят до това, трудно да живеете спокоен живот.

Вие сте къметлии, но от време на време рискувате безумно, смятайки, че за вас всичко е възможно.

Рак

Възможно е любовта да ви дари с богата гама от чувства. Разположението на планетите ви помага заедно с възлюбения или съпруга си да започнете някакво съвместно начинание.

Благоприятен ден за оздравителна физкултура, ски и различни пътувания. Възможни са краткосрочни пътешествия и работни пътувания.

Не е изключено Раците да не могат да си откажат удоволствия, които изискват доста разходи.

Лъв

Поведението ви може да бъде малко агресивно и с резките си изказвания може да отблъснете любимия си човек. Възможно е да се сблъскате с недоразбиране в семейния живот.

Имате предразположение към нещастни случаи, затова не излизайте никъде.

Възможно е мошеници да ви лишат от пари, които сте получили и известно време да изпитвате трудности с финансите.

Дева

Възможно е вашето поведение да бъде в разрез с моралните принципи. Личният живот на семейните е доста гладък, в сложни ситуации могат да разчитат на поддръжката на съпрузите или родителите.

Благоприятни са физическите упражнения, общуването и активната почивка.

Загубвайки големи суми, може да се окажете незащитени от предстоящите изпитания.

Везни

Бъдете внимателни при взимането на важни и окончателни решения. Може да ви се наложи да се постараете да направите нещо важно за постигането на хармония в собствения си дом.

Препоръчва се сдържаност в емоциите и думите, четенето на духовна литература, посещението на църква.

За съжаление няма да отделяте пари за „черни дни“, дори и да ви заплашва разорение.

Скорпион

Критичният и подозрителен поглед към околния свят може да ви направи непривлекателни в очите на любимите хора. Възможно е днес да се сблъскате с много проблеми в отношенията с близките ви роднини.

Денят предразполага към осмисляне на ставащото и взимането на верни решения.

Възможни са неоправдани материални загуби, които да се отразят на отношенията в семейството ви.

Стрелец

В този ден приятелските ви отношения могат да прераснат в любов. Преустройствата у дома и устройването на бита могат да ви причинят голямо суетене, безпокойство и напрегнати отношения между членовете на семейството.

Възможно е днес силно да зависите от емоционалното състояние на околните, затова си изберете за почивка комфортно място и приятно обкръжение.

Развлеченията ви в компанията на приятелите се нуждаят от сериозни разходи, но ви носят огромно вътрешно удовлетворение.

Козирог

Може да вземете окончателно решение и рязко да скъсате любовните си отношения, ако те повече ви тежат, отколкото ви радват. Това ви връща свободата и независимостта, дава ви нови сили и усещате радостта от живота.

Възможно е ситуация, при която да се наложи да загубите много сили и енергия за решаването на всякакви проблеми, но да ви липсва последователност в действията.

В краен случай може да си вземете тайм-аут и да се усамотите.

Водолей

Вероятно е днес емоциите да преобладават над разсъдъка. Благоприятен ден за въплъщаването на замислите или за веселие. През първата половина на деня енергията на възрастните Водолеи вселява у младите радост и оптимизъм.

Постарайте се да намерите време за разходка извън населеното място в обществото на близки приятели или членовете на семейството.

Бъдете внимателни и не се опитвайте да повторите вчерашния подвиг. Късметът рядко се усмихва на хората повторно. Не злоупотребявайте с хазарта.

Риби

Ранимите и чувствени Риби, живеят с мечтите си за голямата любов и за изгарящата, изпепеляваща страст. Днес успявате да се справите с неприятностите благодарение на помощта на близки или стари познати.

Много Риби може да посветят този ден в търсенето на смисъла на живота и откриването за себе си на вечните истини. Възможно е това да ви донесе някаква полза, заставяйки ви да проанализирате изминатия път и да си признаете направените грешки.

Въпреки че през годината през вашите ръце минават много пари, този период няма да ви донесе особени доходи.


image0 (9K)