Хороскопът ви за 13 май вече е тук

Овен

Този понеделник ще се наложи да запретнете ръкави. Ако не сте в състояние да сте във върхова форма в офиса, по-добре си вземете отпуск или болничен.

Телец

Времето в душата ни не винаги трябва да зависи от времето навън. Такъв ще е и този понеделник. Дори да вали нека в душата ви грее слънце.

Близнаци

Добре е да помислите за здравето си. Не пренебрегвайте зъбобол, а реагирайте навреме. Колкото по-рано – толкова по-добре.

Рак

Точно сега бъдете реалисти. Дори в романтиката. Ако партньорът ви очаква подобен жест от вас – не се дърпайте само, защото на вас не ви харесва.

Лъв

Разчитайте единствено на собствените ви сили. Това важи за офиса и за въпроси, свързани с личния ви живот. Не оставяйте инициативата другиму.

Дева

Добър ден да потърсите хубавото в себе си, а след това и у другите. Положителна нагласа ще ви помогне да се справите с предизвикателствата на деня.

Везни

Намерете пролука за почивка. Дори да съзерцавате в нищото в продължение на няколко минути ще ви помогне да се разтоварите психически.

Скорпион

Понеделник е ден за рязка промяна. Разкарайте от живота си всичко, което повече не може да търпите. Всяко закъснение ще ви коства много нерви.

Стрелец

Не се стремете към съвършенството. Още по-важно е да не изисквате същото от останалите. Понякога естествените неща са най-красиви.

Козирог

Подходящ ден да се концентрирате върху нови бизнес идеи. Осигурете си приятна обстановка, в която да поразмишлявате над бъдещето и да начертаете смели планове.

Водолей

Не се влияйте от чуждо мнение или препоръки. Следвайте собствените си убеждения, дори ако само вие сте на съответното мнение.

Риби

Бъдете стриктни към себе си. Всичко и всички останали може да почакат. Нищо няма да се получи добре, ако вие самите не се чувствате добре.


image0 (9K)