Хороскопът ви за 13 април вече е тук

В събота ще имате благоприятен ден за действия свързани с дома ви, с градина или стопанство, с финансови дела. Сега може да вземете важни решения или да планирате сериозни ангажименти през следващата седмица.

Може да ви натъжи или разочарова новина или събитие свързано с човек от кръга ви приятели.

Вероятни са опити да ви манипулират или уплашат с нещо, затова бъдете внимателни и не бързайте да реагирате на лошите новини.

Не разчитайте на късмет в хазартни игри.

Денят ще бъде благоприятен за пътуване и за контакти с хора от различни краища на света.

Овен

Събота носи успех на Овните. Това е свързано с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас).

Тази събота е ден за домашни дела. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Чувствате се отпаднали и преуморени. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Телец

Настроението ви е е променливо. Ако имате любовни недоразумения, ще успеете да ги изясните. Стабилизирайте постигнатото и се отдайте на спокойна работа. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. В събота може да отделите време на дома си и на хората в него. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Утре всичко тръгва по вода.

Близнаци

Бъдете отговорни към своите постъпки. Денят е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят сякаш за първи път чувате за тях. 

Рак

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Работата Ви спори.

Събота се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им съдбовен шанс за финансова реализация. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Намерете начин да се отпуснете.

Лъв

Имате куп неща за вършене. Парите идват и си отиват. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Уместно ще е да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните.

Не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Дева

Денят ще Ви обещава големи промени в живота. Тази събота е с по-напрегната планетна конфигурация – затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и успокояват.

Объркани сте емоционално. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите.

Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Везни

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Утре е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари.

Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви.

Любовните преживявания ще са повод за емоция. 

Скорпион

Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката.

Денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си.

Дайте инициативата на другите.

Стрелец

Девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение.

В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли, определят поведението Ви .

Козирог

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Движете се повече и общувайте активно с околните. Обърнете внимание също и на човека до себе си. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете.

Ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Водолей

Денят ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване.

Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Риби

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Късметът е с Вас и в любовта. Денят е подходящ за разни разкрасителни процедури. Ще ви се стори хубав и защото сте сред хората, които обичате. Време е за рутинна работа.

Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено – затова отделете нужното внимание. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.


image0 (9K)