Хороскопът ви за 12 юли вече е тук

На 12 юли избягвайте да живеете с илюзии относно развитието на сложни ситуации в дома или на работното ви място. Ако трябва изчакайте тяхното естествено развитие и не вземайте решаваща роля в тях.

Ще успеете да постигнете много с търпение, изчакване, а понякога и с компромис от ваша страна. Денят ще бъде благоприятен за развитието на рутинните ви ангажименти в семейството и в кариерата ви. Не пренебрегвайте здравословни неразположения! Мнозина ще се подготвят за пътуване през почивните дни.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще отделите време за ангажименти и планове, които ще са важни за стабилизирането или развитието на вашия любовен живот. Мнозина ще имат очакване за пари или да получат важна информация свързана с пари. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване с цел туризъм, гостуване при приятели или роднини.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, на 12 юли ще имате ангажименти с роднини, които живеят в друго населено място. Предстоят ви интересни разговори, определящи ваши решения или по-късни планове. Изненадата в петък може да бъде свързана със семейството или с работата ви. Този ден вещае важно събитие или преживяване с баща, дядо или друг роднина от страна на вашия баща.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще се зарадвате на среща или събиране, за което сте подготвили някаква изненада. Донякъде ще бъде непредсказуем ден за пътуване, независимо от неговата цел. Конфликт с непознат човек ще ви покаже, че трябва по-добре да преценявате другите хора. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на ваши лични планове и идеи.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще ви зарадват различни срещи или събирания. Всъщност всичко зависи от собствената ви нагласа и настроение – дали искате да се радвате на истинските неща в живота или предпочитате да се вглъбявате единствено в проблемите си. Денят ще бъде интересен за развитието на семейните ви дела.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)