Хороскопът ви за 11 ноември вече е тук

Още в понеделник ще усетите, че започвате седмица, в която вашата воля и дух да се справят в трудни ситуации ще бъде много важен фактор за вашите успехи или неуспехи.

Внимание ще изискат отношенията ви с по-млади хора, които ще се опитат чрез манипулация или хитрост да постигнат свое желание, което смятат за шанс в живота им.

Вероятно това ще бъде част от сложните ви семейни отношения през този ден. Моят съвет е да не правите планове за понеделник или поне не такива, които да са важни за вашите лични или професионални дела. Ще ви се налага да изчаквате, да се нагаждате, да правите компромиси.

По-настоятелните или агресивни от вас ще трябва да приемат последствията от своето поведение през следващите седем дни. Някои приятелски или колегиални отношения днес ще преживеят раздяла поради различни причини.

Здравето на близък човек може да ви притеснява, но възстановяването ще бъде бързо или като цяло ще има благоприятно развитие.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще се влияете в действията и решенията си от думи или желания на жена (от семейството, от кръга ви колеги или приятели).

Ще имате достатъчно домашни ангажименти и задължения за да си позволите да пиеете времето си в различни удоволствия или маловажни неща. Ще проведете важни разговори или ще получите важни съобщения. Възможно е някои от тях да са свързани със събития в живота на жена от семейството ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще започнете седмицата с търсене на разрешение на стари или току-що възникнали неприятности и усложнения. Този ден ще има своето важно значение в живота ви и не бива да се гледа несериозно на събитията, които ще преживеете днес. Търсете техния смисъл, значение или влияние върху бъдещето ви.

Този ден ще бъде важен, но и благоприятен за работа и за разговори с хора, които представляват различни институции.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, понеделник ще ви предостави различни възможности за развитие на финансовите ви дела. Определено те ще могат да имат благоприятно за вас развитие, но това не трябва да ви прави самоуверени или непредпазливи.

Изненадите могат да ви дебнат от всеки ъгъл. Бъдете внимателни, разумни и практични в действията си. Разговори или събития с жени ще определят ваши планове до края на седмицата.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, повечето от вас ще започнат седмицата напрегнати, раздразнителни и свръхчувствителни към думи и действия на хора от ежедневното си обкръжение. Ще трябва да се справяте с различни сложни, деликатни или неприятни ситуации.

В повечето случаи те ще касаят семейството ви или ваши роднини, но това не е задължително. Конфликт с роднина роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец може да излезе извън контрол и да има неприятни последствия.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)