Хороскопът ви за 10 октомври вече е тук

В четвъртък сами си помогнете да свалите напрежението и стреса от плещите си. Каквото сте изгубили или пропуснали, оставете зад гърба си. Новият ден носи нови възможности… и нови хора за тяхното осъществяване.

Спестете си конфликти заради нечии опити да ви измамят или подведат с невярна информация. Получили сте добър урок, запомнете го и в бъдеще се възползвайте от него. В този ден може да бъдете поканени на специално събиране от семеен характер в дома на роднини или приятели. Въпреки, че е средата на седмицата, това ще бъде благоприятен ден за брак. Неприятности с жена на работното ви място не бива да се игнорират, а да се размисли трезво относно причината за тяхното възникване.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате благоприятен ден за подобрения в дома си, за малки ремонти, които основно вие да можете да направите. Ще бъде важно да вземете решения за бъдещите си планове до края на този месец и дори до края на годината. Вероятно по-голяма част от действията ви ще се нуждаят от предварителна подготовка или повече финансови ресурси. Това е интересен и продуктивен ден за вас. Срещи и разговори с представители на Рак, Скорпион или Риби ще имат положително въздействие върху вас.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще проведете полезни разговори с деца или по-млади от вас хора. Това ще бъде специален ден в много отношения, така че бъдете активни, целенасочени и коректни в действията си. Късметът ще бъде на ваша страна, но не във всеки случай (особено ако има нещо користно в действията ви). Ще ви зарадва новина от човек, роден под знака на Лъв, Овен или Риби.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще ангажира вниманието ви с повече домашни или семейни задачи. Разговори или ангажименти с хора от Козирог, Телец или Дева ще имат финансово-материална насоченост. Това ще бъде благоприятен ден за финансовите ви дела, особено ако работите в сферата на търговията или произвеждате някакви стоки и услуги.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък благоприятно за вас развитие ще имат планове и ангажименти, свързани с пари. Денят може да се развие хармонично и позитивно за вас, стига да сте готови да посрещнете деня с усмивка и с пълното съзнание за неговата уникалност. Ще ви зарадват новини или покана (предложение). Отношенията ви с хора, родени под знака на Везни, Водолей или Риби ще са важни за днешните ви планове.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)