Хороскопът ви за 10 декември вече е тук

Вторник е ден за балансиране на емоциите насъбрали се през последните седем дни: и хубави и лоши. Опитайте се да извлечете най-добро от тях като спомен или като житейски урок.

Ще получите важни интуитивни виждания за бъдещето си. Във вторник различни преживявания ще имат тези от вас, чийто деца живеят в друго населено място или тези, които ще пътуват за да бъдат с вас по време на празниците. Може да ви притесни здравето на жена, чието заболяване или лечение е все още неясно.

Използвайте този ден за покупка на пропуснати подаръци, продукти за дома, за покупка или подредба на важни за комфорта на семейството ви вещи. Събитие в живота на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби може да изиска специално внимание от ваша страна.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вторник ще дойде с нови изпитания за вашия характер, търпение и мъдрост в действията ви. Мъжете в обкръжението ви ще ви провокират към прибързани реакции или емоции, което ще ви вкара в една неприятна ситуация.

Няма да сте в най-доброто си настроение и много по-емоционално и чувствително ще преживявате всеки неприятен момент от ежедневието си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще се сблъскате с опърничавия характер на човек от собствения ви зодиакален знак. Ако се опитате да хитрувате за нещо, ще ви бъде отвърнато с още по-голяма хитрост.

Надлъгването днес няма да е игра и няма да бъде приятно. Разговор с жена ще ви въздейства емоционално, но това не означава, че трябва да прибързвате с решенията или действията си.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вторник ще бъде приятен ден за вас, особено ако се съхраните от прояви на раздразнение спрямо думи и действия на хора от семейството си.

Не натоварвайте личните си отношения с искания, за които предварително знаете, че другата страна няма готовност или желание. Този ден може да ви зарадва с неочакван шанс, късмет или печалба. Бъдете търпеливи и изчакайте развитието на събитията.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион, Риби, ще имате благоприятно време за ангажирането ви с финансови дела за семейството ви: плащане на сметки, застраховка, данъци, наем и др.

Ще ви зарадва новина свързана с пари или новина, която ви носи информация за придобивка, облага, която ще получите. Сегашните събития може да имат по-дълъг период на развитие до успешното им приключване (около 3 дни).

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)