Хороскопът ви за 10 август вече е ТУК

В събота може да си осигурите достатъчно време за почивка и забавления, в зависимост от това, какво сте преживели през седмицата, какво сте успели да постигнете и в какво сте допуснали да се провалите.

Избягвайте напрежение в отношенията си с по-възрастни роднини. Техните разбирания и желания са различни от вашите и в повечето случаи съгласието е невъзможно.

Отношенията вътре в семейството ви ще са деликатни и не бива да се допускат спорове за неща, за които сте наясно, че нямате готово решение. Избягвайте намесата си в приятелските отношения на ваше дете или по-млад член на семейството ви. Няма да можете да въздействате с вашите съвети, и ще предизвикате обратна реакция.

В събота внимавайте с важните решения, които предстои да вземете. Преди всичко не бързайте, за да не допуснете грешки или неправилна преценка. Интересно преживяване ще имат днес младите мъже, което ще ги научи на някои житейски истини.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате повод да се усмихнете и зарадвате на определено събитие или преживяване. Организирайте и присъствайте на повече срещи и събирания. Активният ви социален живот ще ви откъсне от рутината на ежедневието през седмицата.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще сте докачливи, лесно ще се обиждате или ще проявявате необяснима раздразнителност. Като цяло това може да бъде един успешен ден, особено ако се ангажирате с разрешаването на неприятности, за чието приключване сте готови на компромиси.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще проведете разговор, който ще има отношение към живота на ваш роднина (неговите/нейните действия, решения или собственост, която притежава). Този ден вещае странни сънища, които ще помните дълго време. Това ще бъде благоприятен ден за вземане на решения свързани с бъдещи срещи и събирания по приятен повод.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще обсъждате или разрешавате финансови въпроси свързани с дома или със семейството ви. Възможна е неочаквана авария или друго събитие, което да изиска непредвиден разход на пари. Събота ще бъде благоприятен ден за сключване на брак и за всякакви семейни мероприятия.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на НадиаПубликувано с изричното съгласие на астроложката.

 


image0 (9K)