Хороскопът ви за 1 юли вече е тук

В понеделник не само започвате една нова седмица, но и отваряте страницата на нов девет месечен период на развитие, който ще се усети най-силно в семейството и в семейните ви отношения. Това ще бъде благоприятен ден за осмисляне, преценяване и планиране на ваши бъдещи действия, но с практично оценяване на възможността да бъдат реализирани.

Сега вземете решения за отношения с хора, които ви използват, злепоставят или нараняват по някакъв начин. Не отлагайте раздялата си с тях. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец,  ще имате разходи свързани с човек от семейството или друг родственик. Понеделник ще бъде благоприятен ден за вземане на важни решения или ангажименти свързани с дома и семейството. Юли като цяло вещае промени и те ще имат някакво отражение върху семейните ви планове или отношения.

Неприятна новина свързана с действия или решения на мъж може да помрачи настроението ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате неочаквани преживявания, които ще изискат от вас да направите някои промени в плановете си свързани със семейството или с личния си живот. В понеделник ще получите важни новини, които вещаят промени през следващите девет месеца. Добро развитие ще имат ангажименти с жена или ще получите пари от жена.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате разговор, свързан с минал или все още актуален конфликт с мъж. Като цяло понеделник ще бъде напрегнат за вас, но това е началото на нов етап на развитие в планове свързани със семейството или с бизнеса ви (ако имате такъв).

Възможно е леко здравословно неразположение, което не бива да игнорирате. Също така това е ден на неочакваните шансове или късмет. В любовен план запазете постигнатото досега в една важна за вас връзка.

Новите романтични отношения ще са перспективни, но не ги приемайте като подарък, а вложете чувства и отговорност за тяхното опазване.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще имате интересен ден, с приятни събития в дома или радостни новини, свързани с хора от семейството ви.

Следете новините и събитията на работното си място, защото те са предвестници на промени през следващите девет месеца. Възможни са всякакви приятни изненади. Телефонен разговор или писмо от човек от друго населено място ще ви въздейства емоционално.


image0 (9K)