Хороскопът ви за 1 февруари: Изненади в любовта за зрелите мъже

Събота ще бъде сложен ден, защото ще изиска повече да се показва чувство за отговорност, за съпричастност към болките или проблемите на други хора.

Това ще бъде неблагоприятен ден за пътуване за младите жени или за момичетата, които могат да преживеят разочарование или друго разминаване с техните първоначални планове и очаквания.

Липсата на желание за изпълнение на определени отговорности в семейството могат да предизвикат конфликт. В събота ще възникне притеснение около здравето на човек от дома, което ще премине сравнително бързо.

Този ден вещае изненади в любовта или интимния живот на мъжете над 35 годишна възраст.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, основните ви задачи и ангажименти ще бъдат свързани с жени. Някои от тях ще бъдат приятни, но други ще провокират допълнителни проблеми или нови задължения.

Денят ще бъде емоционално нестабилен и тревожен, затова си дайте повече време за пълноценна почивка и приятни занимания.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате благоприятен ден за любов и за хармонизиране на ваши лични отношения. В събота домът ви ще има важно значение и ще ви дава така важната за вас стабилност и сигурност.

Ще обмисляте различни варианти за развитие на ваши лични или професионални планове.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще изпитате вътрешно недоволство или неудовлетворение преди всичко от себе си. Възможни са малки парични приходи или получаване на пари.

Получената в този ден информация отблизо и далеч ще има важно значение за вашите планове за следващите 2 – 3 дни.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще възникне едно ново развитие на ваши стари проблеми. Това осезаемо ще се почувства във финансов план.

Мнозина ще вземат важни решения свързани със семейството и работата. Ако пътувате днес ще възникне момент на напрежение, който ще може да бъде бързо преодолян.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)