Хороскопът ви за 1 октомври вече е тук

Новият месец ще започнете с разнообразни събития и новини. А в първия ден на октомври не бива да се застоявате в дома си. Търсете и реализирайте повече контакти с хора, които имат значение за вас.

Ще намерите най-доброто разрешение на домашни или имуществени проблеми, независимо, че развитието на нещата ще е различно от това, което сте планирали или очаквали. Във вторник ще можете да разчитате на помощта и съветите, дадени от жени. Стресова ситуация с жена ще има благоприятно за нея развитие. В работата някои от вас ще се наложи да се разделят с колега, ръководител или клиент, поради промени в техния живот. Отлагането на една среща или разговор с мъж няма да е загуба за вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще имате повече задачи и ангажименти, чието изпълнение ще бъде важно да приключите за деня. Във вторник могат да възникнат битови или имуществени проблеми, за чието разрешение ще се нуждаете от повече време. Всяко събитие през този ден ще ви дава знак за промяна или за необходимост да предприемете такава в близкото си бъдеще. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще получите интересни новини, писма или съобщения, предимно свързани с хора от семейството ви. През този ден може да обсъждате бъдещи семейни събирания и гостувания. Във вторник ще възникне ангажимент или ще ви бъде поискана помощ от приятел или роднина. Здравето ви не бива да бъде пренебрегвано като грижа, особено ако сте в процес на някакво лечение.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, на 1 октомври ще ви се наложи да отделите повече време на някого, който се нуждае от вас. Възможни са грижи с нечие здраве или проблем за разрешаване с роднини. Вторник ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от близо и далеч. Финансовите ви дела ще претърпят благоприятно развитие.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник насочете вниманието си към разрешаването на проблеми и неприятности, за които се нуждаете от помощ. В този ден могат да възникнат краткотрайни любовни или емоционални недоразумения у дома. Внимание ще изискат финансовите ви планове, свързани с разходи, които смятате да предприемете в този ден или в близките дни. Избягвайте да давате обещания, защото някои обстоятелства предстои да се променят.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)