Хороскопът ви за 1 август вече е тук

В четвъртък се стремете да изграждате и съхранявате красотата в ежедневието си. Не се вторачвайте сляпо в проблемите си, те никога няма да свършат. Едни си отиват, други идват.

Опитайте се да гледате позитивно на живота си и на присъствието на хората около вас, които ви обичат или уважават. През този ден ще възникне необходимост да направите нещо за момиче или за млада жена или ще имате среща с нея.

Избягвайте да се ангажирате с битови проблеми. Внимавайте при покупка на вещи или ако имате материални дела с хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни.

Действията или решенията на мъж от семейството ви ще ви натъжат, защото сте наясно с последствията. Тези от вас, които ще се натоварят с финансови неприятности, нека очакват новини или разговори по тази тема.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, четвъртък за вас ще бъде успешен ден за работа или бизнес. Мнозина ще се зарадват на заслужени пари или придобивка. Ще научите интересна за вас новина, но фактически тя няма да ви послужи за нищо. Събития свързани с бебе, деца или далечни роднини ще фокусират вниманието ви през по-голямата част на деня.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате полезна за вас комуникация с хора, които ще имат важно значение за вашите лични или професионални дела. Мнозина ще се зарадват на новина свързана с бременност или с раждането на дете.

Денят вещае повече ангажименти, но с добри резултати. Интересно или важно за вас развитие ще имат отношенията ви с хора, с които споделяте еднакви идеи или интереси.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък ще възникне напрежение в дома ви свързано с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място. Ще имате различни битови ангажименти свързани с дома ви или с дома на ваши родители/деца. Това ще бъде благоприятен ден за покупки и за любовни преживявания. Ще сте много заети, но ще ви зарадват постигнатите резултати.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък не отхвърляйте подадена ви ръка за помощ. Интересни преживявания ще имате в работата си или с хора, с които имате професионални контакти.

Любовта също може да бъде повод за приятни преживявания. Това ще бъде благоприятен ден за нови познанства и за разговори свързани с бъдещето на любовната ви връзка.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на НадиаПубликувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)