Хороскопът ви за утре е вече тук – 22 декември

В събота ще ви се наложи да преодолеете неприятен конфликт, свързан с вещи в дома ви или с личен автомобил.

Този ден не вещае парични постъпления и бъдете внимателни с офери, свързани с пари.

Ще се опитате да помогнете на момиче или млада жена в трудна за нея ситуация или неприятност.

Могат да ви изненадат всякакви новини или събития, но те ще са резултат на индивидуалния шанс или късмет, който някои от вас ще имат в събота.

Овен

Не е изключено изненадващо да ви провърви в много дейности, които са се натрупали за края на годината. Вие ги приключвате с успех, но в крайна сметка се чувствате уморени и активността ви се снижава.

Помислите за укрепване на авторитета си. Периодът е добър за планиране и подготовка на предстоящите празници.

Телец

Звездите ви предупреждават, че днешния ден не е съвсем подходящ за решаване на каквито и да е важни въпроси. Празничните очаквания ви правят разсеяни и приповдигнатото ви настроение няма да ви даде възможност да се съсредоточите върху съществени неща.

По-добре е да въведете ред в документацията си и да направите равносметка на постиженията си през тази година, както и да отчетете допуснатите грешки.

Близнаци

Денят е благоприятен за служебни контакти, пътувания и приключване на ангажиментите за годината. Вероятно ви се отдава възможност да осъществите някои нови запознанства, които да повлияят на по-нататъшната ви съдба.

Трябва да избягвате противопоставянето на непознати хора или пререкания с близките. Късметът е на ваша страна, но може би победата ви струва доста скъпо!

Рак

Благоприятен ден. Възможността да решите благополучно някакъв проблем е много голяма. Но поради наближаващите празници е по-добре да не започвате нови дейности.

Успешни са различни колективни проекти. Вероятно е да получите някакъв подарък през този ден.

Лъв

Денят не е благоприятен за служебни пътувания. Звездите ви препоръчват да обърнете повече внимание на колегите и партньорите си. Не се отказвайте от желанието си да придобиете някоя красива вещ.

Това хармонизира на тънкият ви естетически усет. Предпразничната суета ви припомня за безоблачните дни на детството ви.

Дева

Заплашват ви недоразумения в отношенията с околните. Но ако успеете да се сдържате, нищо сериозно няма да последва. През този ден звездите не ви съветват да се захващате с нови неща и да правите промени.

Отложете това за следващата година. През втората половина на деня е вероятна романтична среща или ново познанство.

Везни

Звездите не ви съветват да се впускате в промени и да търсите новото. Отложете това за следващата година. Денят не е съвсем подходящ за решаване на каквито и да е сериозни въпроси.

Поставете в ред документите си. Днес е възможна романтична среща или ново запознанство.

Скорпион

Звездите ви предупреждават да не надценявате силите и познанията си и да не налагате мнението си на другите. Голяма е вероятността изобщо да не бъдете разбрани.

Денят не е съвсем подходящ за решаване на сериозни проблеми. По-добре е да помислите неща за подготовката на празниците и да въведете порядък в документацията си.

Тази събота за вас е ден за тихо щастие. Обърнете внимание на колегите си. Те ви ценят и държат на вашето внимание.

Стрелец

Ако през изминалия месец сте положили много усилия да постигнете нови нива на професионален и обществен възход, в края на годината може да се зарадвате на изпълнение на желанията ви.

Интелектуалното ви ниво е оценено от околните. Те се вслушват във вашите съвети. Завършете нещата, които са изостанали с изпълнението.

Козирог

Възможни са значителни събития в личния живот на Козирозите. Възможно е да се решат всички въпроси, ако действате обмислено и предпазливо. Не изпускайте от поглед дреболиите.

Звездите ви съветват да се откажете от стандартния подход към всяко нещо, да проявявате изобретателност и оригиналност в мисленето.

Водолей

Вие имате силна емоционална енергия и са вероятни недоразумения с околните. Но ако успеете да се сдържате, няма да произлезе нищо сериозно. Бъдете бдителни и не предприемайте важни решения.

Звездите не ви съветват да търсите промяна в статуквото си. Въведете ред в документите си. Следобед може да имате ново запознанство.

Риби

Денят е свързан с получаване на информация и стремеж към духовна свобода. Днес при мъжете от знака е възможна нова лирична връзка или възобновяване на стара.

Празничните задължения може да осуетят до някъде отношенията ви с роднините, но благодарение на комуникативността си вие може да изгладите всичко.

Постарайте се през този ден да се въздържате от всичко, което може да навреди на доброто ви настроение.


image0 (9K)