Хороскопът ви за утре е вече тук – 17 януари

В четвъртък ще преживеете приятен момент с жена, с която може да коментирате ваши общи спомени или познати.

Може да се зарадвате на личен успех на ваша приятелка. Неочаквана новина свързана с дете ще ви покаже, че това което съдбата е отредила, никой не може да го промени.

Въпреки доброто ви настроение и като цяло развитието на благоприятни събития, ще има една личност, която ще търси за какво да се заяжда или какви неприятности да създава. Най-доброто противодействие е да игнорирате този човек.

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за интимни и романтични преживявания, особено за младите жени.

Овен

Ако успеете да простите на любимия си човек обидата, това по-късно може да ви се отплати стократно. Оформят се приятни отношения с приятели и роднини.

Особено полезни са съветите на жените. Имате точен поглед, твърда ръка и достатъчно смелост, за да се заемете с най-сложните дейности.

Телец

Давате воля на откритостта и честността, предпочитайки да не заобикаляте нещата, а да ги наричате с истинските им имена. На партньорите ви им се налага накрая да направят своя избор.

Преми и енергични, предпочитате да се намирате в центъра на събитията, справяйки се леко с едновременното решаване на битовите и професионални задачи.

Търсите начини за разширяване на своите познания и опит.

Близнаци

В деловото си партньорство се нуждаете от определена свобода, за да проявите своя подход и творчески замисли и в същото време ви е нужна поддръжката и одобрението на колегите.

Не е изключено да чакате уверения в любов и уважение. Не трябва да настъпят съществени изменения в семейната ситуация.

Рак

Възможни са илюзии в оценката на любовните отношения. Не е изключено да станете жертва на лъжа. Може да получите дарба да предвиждате, днес давате охотно съвети на близките си, независимо дали ги искат или не.

Няма да можете да откажете извънредна работа, няма да можете да кажете „не“, макар че много от нещата са просто неизпълними.

Лъв

Лъвовете мъже са способни да се влюбят от пръв поглед и ако в живота им липсва любов, те може да започнат да линеят. Преуспяващите в обществото Лъвове могат да си позволят да бъдат ръководени у дома.

Работата, свързана с децата или с развлекателния бизнес, може да им донесе огромно удовлетворение и големи възможности за разширяване сферата на дейност.

Дева

Ще чуете много добри думи по свой адрес, което безусловно ви е приятно. Необходимо е да пообщувате с тези хора, които се отнасят към вас със симпатия.

Във вашето обкръжение може да се появят необикновено влиятелни хора, с чиято помощ да съумеете да направите главозамайваща крачка напред, променяйки както своята кариера, така и съдбата си.

Везни

Този ден може да бъде белязан с нови срещи и неочаквани познанства. Той обещава да премине в любов и взаимно разбиране. Бъдете разумни, сдържани и не притискайте околните.

Определете слабото място на своите опоненти и действайте. Възможно е получаването на печалба и осъществяването на отдавнашна мечта.

Скорпион

Безусловно преуспявате в романтично отношение. Знаете добре своите права и сте способни да ги отстоявате дори превръщайки се в диктатор. Отличавате се с храброст и способност към самоизразяване.

С каквото и да се захванете, му се отдавате изцяло. Хармоничните отношения с партньорите и колегите са залог за вашия финансов успех.

Стрелец

Пълната противоположност във възгледите може да доведе влюбените до конфликти. Старайте се навсякъде да намирате нестандартни решения. Това съществено ви помага и у дома, и в работата.

Вашата мобилност и контактност ви позволяват да се справите с доста сложни проблеми, които възникват днес.

Козирог

Между влюбените е възможно да се установят продължителни сериозни отношения и взаимно разбиране. Близки могат да ви посочат как и къде може да се припечели изгодно.

Чувствате в себе си достатъчно сили, за да можете сами да решите сложни задачи.

Водолей

Трябва да разчитате на това, че вашето внимание и нежност намират отклик сред представителите на противоположния пол. Срещате разбиране от спътника в живота си.

Може да ви се наложи да се учите сами, да научите на нещо новите сътрудници, от което да спечели само работата.

Не малка и положителна роля изиграват едномишлениците и покровителите и именно с тяхна помощ успявате да насочите дейността в нужната ви посока.

Риби

Настроението на влюбените Риби се колебае от оптимизъм до черна меланхолия. Бракът ви е сполучлив, ако намерите благоразумен партньор, готов да затвори очи за вашите „подвизи“ и разточителност.

За да разкриете своите таланти и да постигнете успех, трябва да се съсредоточите само върху една цел.


image0 (9K)