Хороскопът ви за утре вече е тук – 9 януари 2019 година

В сряда могат да възникнат неочаквани неприятни ангажименти свързани със семейството ви или с роднини. За съжаление малко от нещата ще могат да бъдат контролирани от вас и тяхното развитие ще зависи от различни обстоятелства или други хора.

Преди всичко избягвайте конфликти в дома си, независимо колко основателна причина имате затова. Една такава ситуация може да излезе извън контрол и да генерира напрежение в семейството ви за дълго време.

Внимание ще изискат финансовите ви дела, особено ако имате забавени или забравени плащания.

Някои от вас ще имате интересна среща с мъж, информацията от когото ще е повод за размисъл и за обсъждане на някои нови идеи.

Овен

Настроени сте романтично и затова лесно можете да завържете познанства с другия пол. Отношенията с членовете на семейството и родителите са нормални.

Впрочем не би било лошо да навестите престарели роднини. Добро време за развлекателни разходки и екскурзии.

Любовта към развлеченията и хазарта може да ви въвлече в дългове.

Телец

Животът ви изглежда като непрекъсната поредица от любовни приключения. Може да действате без да се замисляте за последиците. За щастие, болшинството от вас притежават разсъдителност, за да не изпадат в крайност и да не станат предмет на упреци от страна на роднините.

Преизпълнени с енергия, днес сте склонни към изненади от всякакъв род, авантюри и хазарт. Дори може да ви провърви.

Близнаци

В душата ви съществува такава хармония и любов, че считате за възможно спокойно да плувате по течението на времето. Макар че цените комфорта, може да не изпитвате угризения на съвестта, че жилището ви често пъти е далеч от реда.

Склонни сте да безделничите. Мнозина от вас очакват да ги глезят и да се съгласяват с капризите им.

Рак

Настроени сте войнствено по отношение на съперниците си и може да бъдете безжалостни. При разстроените си чувства може да бъдете придирчиви, свадливи и подозрителни.

Възможно е денят да не ви донесе нужната почивка и да се почувствате уморени и раздразнителни.

Лъв

Не си струва да ви ревнуват, ако започнете да флиртувате с някой приятел или приятелка – по този начин вие изразявате желанието си да сте любими и обожавани.

На този ден ви е присъщо прекрасното качество да намирате общ език с всички и сте приятел с мъже и жени.

Денят ви е наистина щастлив. Всичко върви като по вода.

Дева

Новите контакти и запознанствата, на които е богат този ден, може да се отразят по най-неблагоприятен начин върху личния ви живот. Бъдете по-меки и тактични и ви отговарят с любов и разбиране.

В противен случай може да срещнете достоен и доста твърд отпор.

Възможни са благоприятни условия за занимания с любимото ви хоби, а също и за пълноценен отдих от всякакъв род.

Везни

Любимият човек ви помага да възстановите загубената си енергия. Не отлагайте решаването на назрелите семейни проблеми за по-нататък. Денят е много благоприятен за годеж, сделки, сключване на договори и за творчески командировки.

Намерете златната среда, уравновесявайки желанието с възможностите.

Скорпион

Ако нещо стане не както го искате, то всичките кипящи страсти, таящи се в душата ви, могат да излязат навън и да създадат беди. За домашните ви е невъзможно домашните ви да ви убедят в противното, тъй като вие живеете според своите правила и се вслушвате само в себе си.

Вродената подвижност, живият и проницателен ум може да ви направят център на вниманието в работата.

Най-вероятно този ден ви помага да разрешите голям материален проблем.

Стрелец

Може да изпитвате невероятна енергия и целеустременост в периода на ухажването и набелязали си веднъж целта, няма да отстъпите от нея. Стройте планове за близкото бъдеще.

Успешно е започването на нови дела и въплътяването на идеи в реалност. Съдбата ви се усмихва в най-неочаквания момент и това вещае изпълнението на отдавнашни, вече почти забравени желания.

Козирог

Този ден ви готви изненади, вероятно е да срещнете този, който да предизвика в уравновесените от вас размътняване на разума, а в сърцето да избухне любовта.

Могат да се появят нови познати. Би било добре да се върнете в местата, свързани с началото на вашето познанство, поразходете се по същите улички, послушайте същата музика.

Водолей

Влюбените са обединени от общността на възгледите, общото влечение към абстрактните идеали, утвърждаването на човечността и доброто. Днес сте пълни с енергия, закачливост, оригинални идеи и състезателност.

Можете да стане център на вниманието във всяка компания.

Риби

Самотниците може да срещнат човек, с когото са били някога познати. Отново започналите отношения може да се окажат здрави и да разкрасят живота ви.

Очакват ви задкулисни атаки на враговете и може да станете жертва на скандал и клевета.

В семейния ви живот и във връзките ви с приятели и с вашите деца може да се появят изпитания и трудности.


image0 (9K)