Хороскопът ви за утре вече е тук – 6 януари

В неделя мнозина ще се ангажират с нещо, което има връзка с  мъж от отвъдното. Причина за подобни действия може да бъде съновидение, панахида и други. Това ще бъде благоприятен ден за планиране и реализиране на неща, които са важни за дома ви.

Възможно е да направите планове за задачи, които ще ангажират вниманието през следващата седмица. Днес може да имате различни контакти с деца или млада жена, които живеят в друг дом или в друго населено място. Финансовите ви дела с други хора днес ще се развият нормално и дори са възможно малки приходи в бюджета ви.

Овен

Добро време за празнични семейни срещи. Успешно минават търгове, изложби-продажби, улични и други тържества. През този период любовните отношения са много приятни, макар и да носят малко повърхностен характер.

Бъдете внимателни в транспорта и обществените места – има опасност от кражби.

Телец

Великодушни и предани, вие се влияете много силно от традициите и затова поставяте най-високо интересите на приятели и роднини, забравяйки за себе си.

Най-добре е да посветите този ден на творчески търсения или проблемите на духовното развитие.

Всичко, което днес дадете, ви се връща с лихва. Любовните ви отношения могат да започнат да се преобразуват в силна привързаност.

Близнаци

В любовта може да сте крайно взискателни, резки, но незлопаметни, всеопрощаващи, щом като инцидентът е изчерпан. Не си струва да ви привличат към обсъждането на планове и стратегии за тази година.

Не сте склонни да планирате, а предпочитате да се – „ровите в собствената си душа“.

Рак

През целия ден пред вас може да стоят проблемите на взаимоотношенията. Тук влизат служебните взаимоотношения, а също любовните и съпружеските. Отношенията ви с децата или родителите няма да са от най-добрите.

Недоволни сте от поведението им, затова от време на време може да възникват скарвания между вас.

У вас може да възникнат маса нови идеи, някои от които може да се окажат твърде полезни за вашата дейност. Не е изключено да се появят възможности за сполучлив бизнес или търговия.

Лъв

Вие сте огнено страстни хора и сте първа цигулка в любовните отношения, считайки се при това за център на Вселената, звезда, отражение на собственото си въображение.

Много от вас търсят общуване в средата на аристократите, тъй като те не понасят, когато пред тях се изразяват грубо или се демонстрират лоши маниери.

В неделя при вас може да бъдат силно изразени индивидуалните и духовни начала.

Дева

Духовно развитите личности могат да се отърват от излишното и лъжовното в техния живот. Вероятни са промени в характера на роднинските връзки – вие с по-голямо уважение започвате да се отнасяте към родителите си.

Трябва да посветите повече време на почивка и духовно усъвършенстване.

Събитията от деня могат да станат за вас своеобразен, изпит по зрелостта на мисленето, твърдостта на духа и умението да се търсят компромиси.

Везни

От този ден сте преизпълнени с чувството на нежност и любов. Близките се гордеят с вас, тъй като е приятно да се осъзнава, че до тях расте такъв талантлив човек.

Днес ви е леко да се концентрирате върху главното, да проникнете в същността на нещата, да разберете своето предназначение и отговорност пред близките.

Може да постигнете хармония, ако отделите еднакво внимание на материалната и духовна сфера от живота.

Скорпион

Дори и днес да се показвате външно спокойни, вътре у вас всичко кипи и гори с огнена страст. За вас са свойствени тенденциите към преувеличаване и ако окажете някому услуга, вие по-скоро сте притесняващи, отколкото полезни.

Денят е благоприятен за планирането на дейности и оценката на собственото си положение.

Денят може да бъде неуспешен за покупки.

Стрелец

Предавайки се на страстта, може да проявявате такава неумерена пламенност, че огънят на емоциите, избухнал бързо, също така може бързо да угасне, потопявайки ви в пълно униние.

По пътя на семейното щастие може да възникнат редица прегради, които да е много трудно да преодолеете.

Работейки творчески, не трябва да губите чувството си за реалност, съзнавайки че вашето творчество има конкретна насоченост и че трудът трябва да бъде завършен в строго определен срок.

Козирог

Повишеното внимание ви зарежда с утроена енергия. Отношенията с приятелите ви са по-добри отколкото преди. По-добре е да прекарате този ден в усамотение.

Оградете се от натрапчивите приятели и празни приказки.

Почетете книга или си починете извън дома. Забравете за икономиите.

Водолей

Вашите отношения могат да бъдат основани на дружба, сътрудничество и душевна близост. Можете да сте големи пророци, надарени с изключителна интуиция и посочващи на близките си тяхното предназначение.

Водолеите, притежаващи силен характер, са готови за саможертва в името на своите идеали и идеи. Те са алтруисти, готови да помогнат на другите, когато има възможност.

Риби

Интуицията ви се усилва, добре чувствате настроението на любимия човек. Вие сте емоционални, отзивчиви към всякаква мъка и ако самите вие сте обезпечени, много помагате на другите, за да намалите страданията им.

Привличат ви религията и окултните знания – изучавате доста сериозно всичко загадъчно. Много от вас са разточителни.


image0 (9K)