Хороскопът ви за утре вече е тук – 31 декември

През празничните дни ще вземете важни решения, свързани с големи промени в живота ви, включително с раздяла с определени хора, работа и други. Въпреки важността на тези дни, няма да липсват опити за манипулации, за измама, за кражба – бъдете внимателни.

През следващите два дни някои ще се тревожат за здравето на близък приятел. Това ще бъде благоприятно време за събиране на хора, които са имали трудни или сложни отношения през годината.

За младежите и мъжете изненадата през тези дни ще бъде свързана с момиче или млада жена.

Овен

Денят е благоприятен за празнични покупки и натрупване на имущество. Домашните задължения ви принуждават да направите непредвидени разходи. Добре е все пак да не се отдавате съвсем на еуфорията.

Направете си сметка на парите. Постарайте се ефективно да решавате семейните си задължения.

В празничната нощ се отдайте на веселие и си пожелайте хубави неща. Само силно желаните неща идват навреме.

Честита Нова година! Бъдете щастливи!

Телец

Звездите ви предупреждават да бъдете внимателни в суматохата на предпразничната подготовка. Възможно е в приятелски и делови план да се появят нови познати.

Близките ви оказват помощ. Така може да се убедите в тяхната преданост и уважение. През деня направете една разходка на чист въздух. Така може да съберете сили за празничната нощ.

Денят е подходящ за покупки. Срещнете Новата година с празнично настроение, в компанията на любими хора. Пожелайте си хубави неща, защото те може да ви се случат.

Честита Нова година! Бъдете щастливи!

Близнаци

Благоприятен ден за подготовка за посрещане на Новата година. Нараства вашият късмет и интуиция. Денят е чудесен за покупки и разумни харчения на пари.

Използвайте времето и за укрепване на семейните си отношения. Близките и особено децата са радостни да станат център на внимание.

Не жалете сили за създаване на добро настроение и едно чудесно прекарване на Новогодишната нощ. Внимавайте, какво си пожелавате, защото то може да ви се случи.

Честита Нова година! Бъдете щастливи!

Рак

Не ви е ден за сериозни ангажименти. Отдайте се на предпразничното настроение и предпразнична подготовка. Но не се преуморявайте, все пак пред вас е цяла нощ.

Трябва да бъдете мили и добронамерени с близки и приятели. Те ви ценят и обичат. Внимавайте в празничната суматоха да не нагрубите и наскърбите напразно някого.

Посрещнете Новата година с шампанско в ръка и си пожелайте всичко, което искате, защото желанията ви се сбъдват.

Честита Нова година! Бъдете щастливи!

Лъв

Благоприятен ден, през който звездите ви съветват да намерите компромис между своите желания и възможности, за да постигнете целите си. Вашето добро настроение ви прави център на внимание в компанията.

Известна нетактичност в поведението може да ви вкара в недоразумение, но хората, които ви познават добре, ви прощават тези прегрешения, защото знаят, че вие не сте образец на дипломация.

Посрещнете с чаша шампанско Новата година и внимавайте, какво си пожелавате, защото то може да се изпълни.

Честита Нова година! Бъдете щастливи!

Дева

Последният ден на 2018-та за вас е благоприятен за празнична подготовка. Вероятно е добра новина или подарък да потвърди чувствата на любимия човек.

Бъдете по-радушни, защото вашата сдържаност може да се възприеме като хладно и пренебрежително отношение, което може да стане основа за сложни отношения с някои хора.

Посрещнете Новата година с чаша шампанско в ръка и си пожелайте всичко, което искате да ви се случи през следващата година.

Честита Нова Година и много успехи!

Везни

Звездите вещаят празнично настроение на вас и на вашите близки. Довършете приготовленията за празничната вечеря и задължително си оставете време за отдих.

Желателно е да изглеждате привлекателни и оптимистично настроени. Пригответе малки изненади или томбола за своите приятели или близки. Така може да оставите изключително приятни впечатления в тях.

Не прекалявайте с шампанското. Ако ви подарят нещо приятно – очаква ви късмет през Новата година.

Честита Нова Година и много успехи!

Скорпион

Този ден е забележителен с възстановяването на жизнените ви сили до кулминационната им точка. Физическият труд и заниманията със спорт ще са ви от полза.

Благоприятно ви се отразява да бъдете по-щедри – правете подаръци и не отказвайте на молби.

Новогодишната нощ ви носи приятни изненади. Ако сънувате голяма къща със светещи прозорци – надеждите ви се сбъдват.

Честита Нова Година и много успехи!

Стрелец

Домашните задължения може да ви погълнат напълно. Празничните ангажименти излизат на преден план. Направете точен разчет на своите възможности и разходи.

Опитът на близките ви оказва незаменима помощ. Предпразничните приготовления са свършени успешно.

Посрещнете Новата година с чаша шампанско в ръка и си пожелайте всичко, което искате да ви се случи.

Честита Нова Година и много успехи!

Козирог

Празничната подготовка ви помага да се отпуснете и преизпълните с положителни очаквания. Живото ви въображение и богата фантазия ви помагат да направите неочаквани изводи.

Възможно е приятно общуване с приятели и познати. Вероятно разговорите ви с тях ви предразполагат към откровеност, но бъдете малко по-сдържани.

Посрещнете Новата година с чаша шампанско в ръка и си пожелайте всичко, което искате да ви се случи.

Честита Нова Година и много успехи!

Водолей

Отдайте се на празнично настроение. Възможно е следобед да се зарадвате на съобщение за предстояща среща с любими хора. Звездите потвърждават, че скоро променяте начина си на живот.

Може би от днес се налага да смените и маниера си на поведение.

Пожелайте си хубави неща в празничната нощ. Ако искрено и силно ги желаете, шансът да ги получите през настъпващата Нова година е голям.

Честита Нова Година и много успехи!

Риби

Възможно е този ден да започне с много надежди. От вас зависи, дали всичко да е точно така, както ви се иска. Постарайте се да бъдете сдържани и тогава целият ви ден е прекрасен.

Сега е момента да си направите малка равносметка на постигнатото през изтеклата година, като отчетете за себе си и успехите и грешките, които сте допуснали.

Хубаво е да посрещнете Новата година с изчистени дългове, както в материално, така и в морално изражение. В празничната нощ, каквото си пожелаете може да се изпълни през следващата година.

Честита Нова година! Бъдете щастливи!


image0 (9K)