Хороскопът ви за утре вече е тук – 3 януари

Овен

Любовните ви връзки може да не са достатъчно здрави. Вероятни са недоразумения и скандали. Може да се съмнявате в силите си и затова да проявявате склонност към усамотяване и отстраняване на битови проблеми.

Съмненията ви са безпочвени. Не поемайте голямо натоварване и не си поставяйте глобални задачи.

Телец

Вероятно не сте разположени за взимането на важни решения. Започвате да скучаете и да се дразните щом разговорът с любимия ви човек стане твърде сериозен.

Телците могат бързо да намерят изход от кризисната ситуация без да прибягват към продължителни дискусии с роднините и предварително планиране.

Сериозният и делови подход към работата ви предизвиква доверието на хората, с които работите и общувате.

Близнаци

Енергични, щедри и весели, няма да ви достига търпение да се занимавате с някого, макар че сте готови да помогнете на близките си, ако своевременно ви се обърне вниманието върху нуждата от помощ.

Имайки тенденцията да мислите абстрактно, няма да можете да уредите деловото си общуване с партньорите.

Възможни са конфликтни ситуации. Вероятно е вие и вашите избраници да гледате съвършено различно на света и да не се разбирате взаимно.

Рак

В любовта си може да действате упорито, отстранявайки безжалостно конкурентите си по пътя на своето щастие. Мнозина Раци излизат извън себе си и в гнева си спрямо своите домашни могат да действат импулсивно.

Раците – ръководители няма да простят разхайтеността на своите подчинени и няма да пропуснат да разкритикуват провинилите се.

Лъв

Ако ви потрябва да завоювате разположението на избраника си, вие може да проявите такова очарование, на което е просто невъзможно да се устои. Може да привличате към себе си и да предизвиквате само едно желание – да ви се подчинят.

Общността на работата и интересите прави съпрузите неразделни.

Лъвовете са носители на огромен заряд от творческа енергия, която изтръгнала се на свобода, може да изпепели всичко, включително и самите тях.

Дева

Вероятни са романтични срещи, които могат да преминат в сериозни отношения. При Девите – късметлии може да се появят прекрасните възможности за благоустройство на дома и за въвеждане на ред в семейните отношения.

За тези, които са решили да започнат собствен, макар и малък бизнес, успехът им коства много сили и разходи.

Везни

Опасявайте се от интриги и завистта на съперниците. На щастието ви може да попречи само пълното безразсъдство, неосъществимите мечти и откровено потребителското отношение към обичащите ви хора.

В този ден всичко зависи от вашата активност и решителност. Осъществявайки замисленото, не излизайте извън бюджета си.

Скорпион

При жените Скорпиони може да се прояви склонност към крайности и преувеличения. За да не направите нещо необратимо, ви е нужен строг самоконтрол.

Надарени и колкото трябва честолюбиви, вие сте надеждни партньори, сдържани, изтънчени и добродетелни.

Във финансовата сфера може да разчитате на резултати през цялата година.

Стрелец

Свойствени за вас днес са бурните, неконтролирани, страстни увлечения, любовната треска и еротичният огън повече отколкото за хората от другите знаци.

Без притеснение говорите на околните това, което мислите за тях и предизвиквате всеобщо неодобрение с резките си и безкомпромисни изказвания.

Потопявайки се в откъснатия от действителността свят на абстрактните идеи, може да изпаднете в апатия и да загубите способността си към продуктивен творчески труд.

Козирог

Може да промените много в личния си живот. Вгледайте се по-внимателно в бившия си поклонник. Възможно е той да заслужава повече. Помагайте на приятелите си да преживеят труден период от живота си.

Не си струва да разчитате на помощ отстрани.

Водолей

В романтичните отношения може да сте на висотата на положението. Днес се държите много спокойно и ненатрапчиво по време на семейни недоразумения.

Успявате напълно да проявите потенциалните си възможности в любимата си работа.

Звездите ви вещаят успех в търсенето на допълнителни източници на доходи.

Риби

Готови сте да се жертвате за тези, които обичате. Чувствате интуитивно хората, макар и да не можете да обясните своите антипатии и симпатии. Ако намерите дело, достойно за вашето внимание, то бъдете настойчиви и решителни.


image0 (9K)