Хороскопът ви за утре вече е тук – 28 декември

Овен

Бъдете предпазливи, за да не се свържете с човек, комуто не сте нужни самите вие, а вашите пари или който иска да ви използва за собствените си цели.

Имайте предвид предупрежденията и съветите на членовете на вашето семейство. Може да разчитате на тяхната поддръжка и помощ в труден момент.

Това е много плодотворен период за работниците в детските домове, домовете за стари хора, болниците, системите за социално осигуряване и благотворителните организации.

Телец

Не сдържайте проявяването на своите чувства, иначе може да се сторите на околните равнодушни и високомерни. Порядъчността и деловитостта на Телците предизвикват уважението на възрастните роднини към тях.

Смело се впускайте в нови рисковани мероприятия без да се опасявате, че те може да се окажат безрезултатни.

Възможна е сполучлива финансова сделка. Дейността и по-нататък обещава да върви прогресиращо.

Близнаци

Необходимо ви е да се научите да обръщате внимание на тайните предупреждения, на знаците които ви изпраща съдбата и на ярките сънища, в които има послания.

В противен случай може да получавате удари без да знаете от кого и от къде. Наличието на приятели и съмишленици е много важно за вас. Дори когато сте сами вие чувствате тяхната любов и поддръжка.

Склонността ви към подценяване на собствените слабости и съблазните на околните може да ви накара да влезете в сложни лични отношения.

Рак

Денят не е благоприятен за срещи, сделки и търговски отношения. Брачните взаимоотношения са гладки. Чрез брак е възможно да получите популярност или да придобиете материално благосъстояние.

Предпразнично е възможно да получите допълнителна премия или неочаквано възнаграждение. Имате интересни срещи с интересни хора.

Лъв

Предпразничното настроение и жизнерадостта ви правят неотразими в очите на поклонниците. Прибързаността и необходимостта от активно участие в много начинания може да ви изкарат от душевно равновесие и затова се опитайте в дейността си да се опирате на помощта на приятелите и близките си.

Не се препоръчва да стоварвате на плещите си твърде много проблеми или да се захващате за няколко неща едновременно.

Дева

Не се старайте да се преструвате на непристъпни. Малка е ползата от това. Трябва да се отпуснете. Интензивните контакти и срещи съпътстват много Деви, особено възрастните.

Вслушват се в тяхното мнение. При мнозина се появява чувството, че като че ли ги чака велико бъдеще.

Материалното положение на Девите като цяло трябва да бъде стабилно.

Везни

Трябва да проявявате великодушие в личния си живот – опитайте се да простите обидите. Не се смущавайте, ако срещнете някакви разногласия в беседа с приятелите си.

Като резултат, това съдейства за разширяването на вашия мироглед. Бъдете готови да реагирате бързо на събитията от деня.

Всички покупки, които трябва да направите, са сполучливи и приятни.

Скорпион

Доверителните беседи може да донесат на скаралите се влюбени, ако не пълно съгласие, то поне облекчение. Разглеждайте хладнокръвно сложните семейни проблеми.

Възможно е участие и помощ от страна на близките в домашните работи. Работата може да спори и тя и почивката трябва да донесат удовлетворение на Скорпионите.

Не правете никакви едри покупки, а купете подаръци на всички близки.

Стрелец

Отношенията с близкия човек са хармонични и доверителни. Дори и да възникват усложнения, те трябва да бъдат лесно преодолими. Съберете семейния съвет и обсъдете възможността да си организирате новогодишен празник.

Без особени усилия дори младите специалисти могат да осъществят множество изгодни делови операции или да спечелят благоразположението на интересуващия ги човек.

Козирог

Не се страхувайте да попаднете във властта на силно чувство, което може да ви съпровожда дълго. Вие дори може да забравите предишните си увлечения и страсти.

При много Козирози се появяват планове, свързани с придобиването на апартамент или дом, които се реализират в недалечно бъдеще.

Възможно е деловите хора под този знак да осъществят твърде успешно своите планове, затова трябва да приемате незабавно всякакви предложения от търговски характер, това ви носи успех не само през декември, но и съдейства за успешната ви дейност през цялата следваща година.

Водолей

Незначителната напрегнатост в любовните отношения е леко преодолима, ако не се акцентира вниманието върху проблемите от миналото и мислите повече за прекрасното бъдеще.

Избягвайте провокациите и необяснимите постъпки. Постарайте се да сдържате стремежа си да поучавате и да доминирате в семейните дела.

Риби

Рибите са готови да разкъсат всички ненужни връзки, заобикаляйки се само с надежди и любящи ги хора. Ако можете да разрешите важните проблеми в работата си, то през втората половина на деня напрежението може да падне и цялото ваше внимание да принадлежи на собствения дом и семейство.

Денят символизира равновесието на чувствата и творческия подход към работата. Въздържайте се от подписването на каквито и да са важни документи.

Изключение правят преговорите за получаването на бързи кредити.


image0 (9K)