Хороскопът ви за утре вече е тук – 14 декември!

В петък ще ви се наложи да се заемете по-сериозно с разрешаването на неприятности, които имате с мъж или да помогнете на мъж от близкото си обкръжение при разрешаването на негови лични проблеми.

Този ден вещае неприятни новини или усложнения свързани със здравето на човек, когото познавате. Ще се опитате да въздействате положително на негативното или песимистично настроение на жена, като и вдъхнете повече надежда и вяра в по-добрите дни. Основно ще ви се налага да се преборите с различни негативни влияния, опити за измама или манипулация и ако успеете в тези неща петък ще бъде един специален ден за вас.

Овен

Бъдещият ви партньор може да ви използва за свои интереси. Не пренебрегвайте съветите на по-възрастните. Възможно е да получите облекчени условия за учение, в това число и в чужбина.

При най-малката финансова грешка във важни документи може леко да влезете в конфликт със закона.

Телец

Нарасналата сексуалност и обаяние на Телците помитат всички прегради по пътя към блаженството. Вие си имате свой стил, свои представи за живота и затова е желателно партньорът ви да споделя вашите увлечения.

Денят е благоприятен за сключването на годежи и решаването на съдебни дела. Възможно е дори най-сложните неща да се оправят от раз.

Телците се усещат на върха на славата. Голяма е вероятността от получаването на възнаграждение.

Близнаци

Благоприятен ден за общуване, нови запознанства и възобновяване на старите връзки. Възможно е да ви се наложи да преживеете трудности в отношенията си с близките си.

Внезапно възникнал конфликт може да се разреши във ваша полза. Известна разсеяност, прибързаност и нежелание да се съсредоточите върху едно нещо може да създадат проблеми в професионалната дейност.

Не обръщайте внимание на малките загуби, тъй като в края на краищата оставате с печалба.

Рак

Дълго ще помните нанесени ви обиди. Притежавайки вродено чувство за справедливост, всяко нейно нарушаване разглеждате като сигнал за протест.

Невъзприемчиви сте към нови идеи и странят от новостите. Може да сте твърде щедри, но само към близките си, приятелите и съмишлениците си.

Лъв

Лъвовете трябва да бъдат внимателни при избора на партньор – не е изключено те да срещнат човек, с когото да свържат живота си. Необмислените решения или импулсивните постъпки може да доведат до непредсказуеми резултати.

Появява се възможността да се смени сферата на дейност, да се проявят способностите и талантите за осъществяване на замисленото.

Не взимайте никакви важни решения по финансовите въпроси.

Дева

На Девите се препоръчва да помечтаят и да проявят с пълна сила своята фантазия и въображение. Отделете повече внимание на своята външност. Полезно е да измените своя имидж.

Трябва да се научите да живее с хората, които не съвсем ви устройват в духовен или психологически аспект. Много Деви могат да мислят бързо и ясно, и да решават сложни проблеми.

Трябва да се погрижите да изглеждате привлекателни, макар че за това може да отиде не малка част от натрупаните средства.

Везни

Вероятен е проблем, свързан с неизпълнени задължения или обещания. Желанието да прехвърлите проблемите на плещите на близки хора предизвиква бурен протест и негодувание.

Нужна ви е концентрация на силите. Не проявявайте снизхождение. Не трябва днес да прибързвате с покупките, тъй като те могат да се окажат несполучливи.

Скорпион

Ако не се промените към по-добро, то бъдете готови в личния си живот за рязък обрат на съдбата. Събитията от деня може да принудят Скорпионите да изпаднат в положението на обиденият от тях човек.

Започната работа изисква прекомерно напрежение на силите, способност бързо да се взимат решения и умението да криете своите планове.

Стрелец

Бъдете предпазливи в изказванията си. Дори една прибързана дума може да повлияе на хода на вашата съдба. Много Стрелци се държат предизвикателно с хората с по-ниско обществено положение и в същото време се подмилкват на влиятелните хора.

Денят проверява Стрелците за бързото им реагиране в нестандартна ситуация. Не трябва да проявявате пасивност – днес сте уязвими. Дори незначителното препятствие ви се струва непреодолимо.

Козирог

Постарайте се да допускате до себе си само достойните за вашето внимание хора, макар че понякога може и да грешите в оценките си. Възможно е Козирозите да осъзнаят вината си пред своите близки и да се постараят да поправят грешките си от миналото.

Повишеният жизнен потенциал на Козирозите може да се отрази положително на резултатите от търговските сделки и търговските договорености.

Водолей

Възможно е в главите на Водолеите да се появи мисълта да променят своя имидж, маниер на поведение и отношението си към любимия човек. Възможно е Водолеите да осъзнаят своята вина пред близките си и да се постараят да поправят грешките си от миналото.

Може да ви забележат и да ви предложат повишение в службата или да ви дадат изгодна творческа поръчка.

Риби

При влюбените Риби са възможни негативни пророчески сънища и неприятни предчувствия, които могат да се сбъднат. Възможно е недоразумение и конфликт с близките на почвата на ревност.

Захванете се решително за работа и можете успешно да я приключите. Резултатът потвърждава правилността на вашите решения и действия.

Възможно е Рибите да получат големи суми пари, което да им позволи да не се безпокоят за пари в най-близко време.


image0 (9K)