Хороскопът ви за утре вече е тук – събота, 8 декември!

В събота ще се ангажирате с подредба или размествания в дома си, най-вероятно за да направите обстановката по-комфортна за празниците в края на месеца.

Ще направите по-голям разход (вероятно свързан с дете) или ще обсъждате предстоящ такъв. Събота вещае различни изненади за мъжете, независимо от тяхната възраст. Ще възникнат спорове или недоразумения, свързани с жена (вероятно по-възрастна от вас) от семейството ви.

Овен

Денят е благоприятен за самооценка. Бъдете по-критични към себе си. Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Използвайте всяка възможност, за да промените към по-добро своя живот.

Добре е да не бъдете хирерактивни. В крайна сметка това може да повлияе отрицателно на самочувствието ви.

Телец

Денят е свързан с преобразуване на космическата енергия. Излишната лекомисленост или пренебрежителното отношение към ставащото наоколо може да предизвика негативното отношение на колеги и приятели.

Въпреки сложната ситуация, постарайте се да подбирате внимателно думите и действията си, дори ако това противоречи на настроението ви.

Заемете се с приятни неща, колкото и странно да изглежда това на околните.

Близнаци

В личните отношения не е изключено да се натъкнете на проблеми. Те са свързани с нежелание на партньора ви да приеме вашата гледна точка. Вие сте склонни да се поддавате на собствените си слабости.

Излишна мнителност може да обиди благосклонно настроени към вас хора. Доверявайте се повече на интуицията си.

Рак

Трудолюбие, упоритост в постигането на целите и покровителството на влиятелна личност ви позволяват през този ден да си създадете стартова площадка за финансово издигане през следващата година.

Вечерта посветете на себе си и на грижи за външния си вид. Да изглеждате добре, това винаги е от значение.

Засилете защитните си сили със спорт и добра храна.

Лъв

Този ден символизира самооценката и обективното отношение към света. Благоприятно за вас е да се захванете с обичайните си служебни задължения или да се отдадете на спокоен труд.

Сведете до минимум задълженията си. Само в такава обстановка може да сложите в ред чувствата, мислите и постъпките си.

Не пропускайте възможност да промените живота си към по-добро.

Дева

Нараства дарбата ви да убеждавате и сексуалният ви потенциал. Денят е удобен за активен труд и физическо натоварване. Вероятно имате неочаквана среща с приятели.

Преживявате приятни мигове. Не е изключен финансов успех. Възможна е печалба на игри на късмета.

Преоткривате наново позабравени ценности.

Везни

Вероятна е съвсем неочаквана визита. Тя изпълва деня ви с веселие. Възможно е да се върнете към отдавна забравена дейност или хоби. Очаквайте приятни сюрпризи и изненади.

Бъдете внимателни с хората. Обърнете повече внимание на външния си вид. Да изглеждате добре е от съществено значение.

Скорпион

Вероятно ви очаква среща с влиятелна личност, която може да повлияе положително в професионално отношение. Не си губете времето с дреболии, а наблегнете на съществените неща.

Обърнете внимание на външния си вид и положителното си излъчване. Бъдете любезни и не отказвайте помощ. Това ви отваря доста врати.

Стрелец

Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Възможно е съвсем скоро отново да се върнете към своите проблеми. Но с учудване констатирате, че те са се решили сами.

В дейността си днес разчитайте на помощ от приятели и колеги. Иначе вероятността да успеете е нищожна.

Развитието на събитията в близко бъдеще може и да не е такова, каквото очаквате и вие едва ли можете да повлияете на хода им.

Козирог

Днес денят е благоприятен за реализация на идеи или изпълнение на планове от предходните дни. Възможно е поради това да настъпят някои изменения в личния ви живот.

Те са в положителна посока. Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно.

Водолей

Денят е предназначен за срещи и контакти. Вероятно посрещате неочаквано служебни гости, но прекараното с тях време ви изпълва с добро настроение. У мнозина се появява стремеж към развлечения и популярност.

Но все пак не бива да изменяте на принципите си. Не забравяйте за задълженията си. Възможно е те да не търпят отлагане.

През втората половина на деня трябва да бъдете внимателни, защото са възможни разногласия с някои от колегите.

Риби

Денят е белязан с преобразуване на космическата енергия. Вероятно чувствате резки смени на настроението, вялост и раздразнителност. Обърнете внимание на физическата си форма.

Не експериментирайте в отношенията си с околните и не влизайте в конфликти. Добре е да не се занимавате с маловажни неща.

След като съумеете да възстановите нервите си, нещата се подреждат в обичайната си последователност. В душата ви отново се възцарява покой.


image0 (9K)