Хороскопът ви за утре вече е тук – за 2 декември!

В неделя ще ви изненадат събития в любовния ви живот, които могат да внесат тъга  в настроението ви или носталгия по нещо, което сте преживяли в миналото си.

Като цяло  през този ден ще имате закрила на съдбата дори в стресови моменти, при инциденти или други сложни ситуации. Събития в живота на млад мъж роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци ще е повод за размисъл.

Овен

Благоприятен ден за самореализация и творчество. Без особени усилия вие получавате интересно предложение. Събитията от начало на месеца може да се превърнат в основа за сериозна преценка на личните ви качества.

В интимния ви живот се възцарява разбиране. Вечерта прекарайте с любимия си човек в спокойна обстановка.

Телец

Вероятно е понижение на самочувствието ви, но вашето обаяние днес може да направи чудеса. В тази връзка се възползвайте от благоприятните ситуации, но не е препоръчително да проявявате настойчивост и дребнавост.

Обърнете внимание на външния си вид. Ако имате нужда да подмените нещо в гардероба си – направете го.

Близнаци

Денят предвещава да бъде изпълнен с интересни срещи и познанства. Появява се стремеж да изразите своята гледна точка и собствено мнение.

Именно в неделя с вас може да се случат известни събития, които сериозно да повлияят на вашите дела в дългосрочен план.

Използвайте шанса за да подобрите качеството на живота си. Бъдете настойчиви и целеустремени и не губете сили за дреболии.

Рак

Денят символизира изкушението на плътта и развихряне на страстите. Трябва да бъдете прекалено внимателни – емоциите днес се удържат твърде трудно в обичайното русло.

Постарайте се да се сдържате и от прекалени сексуални желания. Духовното ви развитие е трансформирано в съзидателна дейност.

Ако се занимавате с неща, които са ви по душата вие няма да жалите нито сили, нито време.

Лъв

Вероятно имате предчувствия за промени, които ви карат да се вълнувате. А намирайки се в центъра на тези промени вие сте пълни с ентусиазъм и творческа жар.

Препоръчва ви се да се подготвите психически за всякакви изненади. От вашето поведение зависи много, за да се задържи стабилното ви положение.

Дева

Денят ви предлага интересни срещи и познанства. Представителите на творческите професии имат възможност да свържат мирогледа си с непреходните житейски ценности.

Денят е благоприятен за творчески труд и преодоляване на съмненията, добре е да намерите време за разходка с любими хора.

Внимавайте с алкохола и тежките храни.

Везни

Благоприятен ден за активен труд, физическо натоварване и общуване в най-широкия смисъл на думата. Не бива да проявявате загриженост и суета.

Хармонията, спокойствието и великодушието ви помагат да се зарадвате на успешно развитие по пътя към мечтите си.

Обаянието ви може да сътвори чудеса.

Скорпион

Разногласия с близкия човек може да доведат до изостряне на отношенията. Не трябва да бъдете индиферентни. Помнете, че обаянието ви може да направи чудеса!

Старайте се да трупате не само материални, но и духовни ценности. Не давайте воля на тъмните си чувства.

Зависта, ревността и злобата могат да ви поставят под чужда зависимост.

Стрелец

Изискванията на реалния живот може да обсебят вътрешния ви свят. Това може да засегне семейните ви отношения. Не губете кураж от възникнали проблеми.

Просто трябва да бъдете внимателни. Не посвещавайте околните в своите проблеми. Доверявайте се по-малко на околните.

Заемете се със своята външност, променете нещо в имиджа си и обновете гардероба си.

Козирог

Денят преминава под знака на интуицията, подкрепена от здравия смисъл и верните действия. Вашите съждения са своевременни и точни. Това се отразява благоприятно на авторитета ви.

Денят е подходящ за интелектуални изяви, духовно преобразяване и творчество. Обърнете внимание на външния си вид.

Може би не е зле да подновите с нещо гардероба си. Денят е добър за пазаруване.

Водолей

Благоприятен ден за изпълнение на набелязаните ангажименти и духовно прераждане. Периодът отразява вашата същност. Днес подтиснете гордостта си. Денят може да ви изненада с приятни срещи и познанства.

Проявете стремеж да излезете от собствения си свят. Може да усетите стремеж към възприемане на духовните ценности.

Добре е да прекарате вечерта извън дома си, но не прекалявайте с алкохола и тежките храни. Намерете време за проблемите на близките.

Риби

Възможно е да се сблъскате с непредвидени рискове и огромно натоварване. Илюзии в общуването и склонност да се отдадете на съблазни ви кара да си направите невярна представа за случващото се.

Може да претърпите някакви загуби или да се сблъскате с грубост и простащина.

Направете си дълга разходка на чист въздух, която да балансира чувствата ви.


image0 (9K)