Хороскопът ви за ноември вече е тук

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през ноември ви предстои да се ангажирате с разрешаването на сериозни финансови въпроси или ангажименти. Не всичко ще стане така както вие искате или както вие очаквате. Има вероятност както да се зарадвате за нещо, така и да ви се наложи да чакате по-дълго време или да преживеете загуба.

Ще възникнат изненади, които ще донесат ново или интересно развитие на планове и ангажименти свързани с образование, кариера или бизнес.

През ноември е възможна появата на нов човек в кръга ви от колеги или ръководители.
Дали ноември ще бъде един успешен месец, всичко ще зависи от вашите предварителни планове и цели, които искате да изпълните.

През този месец положително присъствие в живота ви ще имат хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През ноември ви предстоят различни събирания в семейството с роднини от близо и далеч. Положително развитие могат да имат и вашите любовни отношения, като това ще бъде благоприятно време за сериозно обвързване, за сключване на брак и др.

Пътуванията през този месец ще изискат специална или по-голяма подготовка, както и ще ви донесат известно напрежение или притеснение. Възможно е да пътувате за да посетите някой, който е болен или при някой, който се нуждае от вашата помощ.

Неприятностите през този месец ще бъдат вследствие на минали пропуски, грешки, неприключени ангажименти или задължения. Докато вие не разчистите този хаос, няма да може да очаквате спокойствие или положителни резултати.

Жените ще имат специални преживявания с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Новите ви познанства през този месец ще са вълнуващи, но е трудно да се предвиди дали ще са дълготрайни.

Мъжете ще бъдат обект на нечий опит за измама, манипулиране или въвличане в интрига, неща, които ще са в основата на разочарования и неприятни преживявания.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през ноември живота ще ви даде една по-голяма яснота относно развитието на събитията в любовта. Това особено ще бъде важно за отношения с партньор, който живее или работи в друго населено място или държава.

Възможно е ново романтично познанство да ви провокира към преоценката на неработеща вече любовна връзка.

През този месец ще получите покана за семейни събирания или за срещи по най-различен. Ще ви се наложи да направите преценка на подобни ангажименти, с кого и къде е по-важно да бъдете.

През ноември може да ви изненада новина свързана с годеж или сватба.

Повод за радост през този месец ще бъде събитие свързано с човек от семейството ви или от кръга ви роднини.

Предстои ви важно събиране, повод за което ще е ваш близък роднина или приятел от мъжки пол.

През този месец внимавайте с личните си писма и съобщения и на кого точно ги изпращате. Една грешка поради разсеяност може да създаде доста неприятна ситуация.

През ноември ще имате добри доходи от работа или бизнес ангажименти (ако сте ангажирани с такива). Паричните ви постъпления ще са това, което очаквате, но ще възникне възможност и за допълнителен приход в бюджета ви.

Жените ще се наслаждават на приятни преживявания, срещи или разговори с приятели от различни разстояния. Повечето ви контакти може да са виртуални, но това няма значение. Новите познанства ще ви донесат нвои познания свързани с вашите интереси или хобита.

Мъжете ще насочат своите действия и планове преди всичко към финансовото си стабилизиране или постигане на реални резултати по конкретни ангажименти и задължения.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през ноември ви предстоят контакти, гостувания и срещи с хора от семейството ви или с хора, които имат някаква роднинска връзка с вас. Те може да внесат временно объркване в ежедневието ви, донякъде с проблемите, които носят със себе си или поради техния темперамент.

Събития в живота на приятел, колега или съученик ще са повод за някаква тъга, разочарование или други силни емоции.

Могат да ви изненадат пари от мъж или чрез мъж да получите важна за вас новина от финансов характер.

През ноември може да имате динамична комуникация по телефон или чрез писма с хора, които живеят или работят в чужбина.

Може да получите важна новина или информация, предложение или покана чрез хора от друг град или държава.

През този месец ще имате ангажимент свързан с имот или имущество, като това може да касае ремонт, уреждане на право на собственост, покупко – продажба и др.

Ако имате юридическо дело от имотен характер, този месец едва ли ще разрешите проблема си.

През ноември очаквайте радостна новина свързана с бременност или с раждането на дете в друго населено място.

Сега може да имате късмет в едно пътуване или да получите покана за пътуване.

Жените ще имат повече семейни ангажименти, свързани с различни приятни или неприятни поводи.

Мъжете ще предпочитат да прекарват свободното си време в компания с други мъже и семейните задачи или отговорности (ако имат такива) ще остават почти винаги на заден план.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, ноември ще запомните с няколко интересни изненадващи събития или срещи. Много малко неща от предварителните ви планове ще се реализират през този месец именно поради възникването на различни нови обстоятелства в живота ви (което не означава, че ще бъдат лоши).

Използвайте този месец за приключване, разчистване, разрешаване на неприятности, най-вече такива, които са изостанали досега поради някаква причина. Ще имате възможност едно по едно да стабилизирате и хармонизирате важните неща в живота си.

В семейството ви може да се развият събития, чието начало да пропуснете, тъй като те ще бъдат прикритие или несподелени от човека, който е в тяхната основа.
Много е вероятно това да касае роднини, с които не живеете под един покрив, но не е задължително.

Новите хора, които евентуално ще се появят в кръга ви от колеги, съседи или познати ще ви дразнят с поведението си. Това определено е необичайно за вас, но вероятно ще се дължи на определена причина или на емоционалния ви статус.

Ако не сте женени, през този месец ще преживеете събития свързани с нова или стара любов, особено ако партньора ви в едно населено място с вас.

Този месец ще бъде благоприятно време за вземане на важни решения свързани с любовната ви връзка.

През ноември постепенно ще приключите с ангажименти от финансов характер, като важни плащания или задължения.

Жените Рак ще имат по-динамично ежедневие, поради повече задачи и ангажименти, както свързани със семейството, така и с работата. Ще имате по-малко време за почивка и за приятни занимания.

Мъжете ще са по-трудни за комуникация. Ще сте лесно обидчиви, необяснимо сприхави и нетърпеливи спрямо хората около вас. Разбира се, при самоконтрол от ваша страна, тези негативни тенденции ще могат значително да се омекотят.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през ноември ще очаквате развитието на различни събития свързани млади хора. Най-вероятно това ще има връзка с изпити, някакъв вид изява, личен празник или специално представяне в кариера и др.

Ноември може да се окаже продуктивен месец за вас, тъй като сега много благоприятни влияния ще ви помагат да реализирате свои планове, заложби или идеи.

Следете информацията (или клюките), която ще получите чрез хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Събития в живота на приятел ще предизвикат у вас съжаление или безпокойство. Ще размишлявате за житейските изпитания, през които всеки преминава през даден етап от живота си.

През този месеци очаквайте радостна новина свързана с жена.

Проблемите и неочакваните неприятни ситуации през този месец, в повечето случаи ще са следствие на ваши необмислени или прибързани решения. Хубавото е, че ще ви помогне да натрупате важен за вас житейски опит.

В личните ви отношения ще възникне подозрение или мнителност в действията на някой от професионалните ви контакти.

Жените Лъв ще запомнят този месец с незабравими преживявания или важни за бъдещето им новини. Пожелайте си нещо в началото на месеца и следвайте неговто изпълнение с амбиция и воля за успех.

През ноември мъжете Лъв ще бъде добре да следват съветите на жена. През този месец не допускайте желанието ви за господство да определя вашите отношения и дела.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през ноември ще ви разочароват или разстроят действията на един човек, който действа срещу вас нелоялно, злонамерено, без да мисли за последствията от своите действия.

Този месец вещае неприятна новина свързана с момче или с мъж.

През този месец ще обсъждате покана за гостуване, за среща или събиране от важен характер.

Ще имате ангажименти с важни документи, или ще събирате полезна, важна за вас информация.

През ноември ще получите предложение свързано с допълнителен ангажимент или с такъв, от който ще имате някаква полза.

В семейните ви отношения ще се преживее период на напрежение свързано с разкриване на скрити, несподелени действия и др.

Това може да предизвика загуба на доверие, възникване на нежелани съмнения в лоялността на някои хора около вас.

Ще възникне временно забавяне или усложнение около получаването на пари чрез документ и др.

Финансово през този месец ще сте нестабилни, затова бъдеъе добре подготвени и предпазливи, ако искате да се предпазите от нежелани проблеми или загуби.

Ще ви се наложи да купувате подарък за роднина или приятел.

Очаквайте радостна или важна за вас новина, свързана с дете.

Жените Дева ще се зарадват на среща или събитие свързано с роднини или приятели, родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей. Този месец ще ви даде светлина и яснота по важни за вас планове и отношения. Може да не ви хареса всичко, но по-добре е да сте с яснота, отколкото в заблуждение.

Мъжете ще имат нужда от повече любов и топлина, за да се съхранят от голямото физическо и психическо натоварване в работата или в живота си като цяло.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през ноември ще ви се наложи да се справите с неприятности или деликатните отношения, които ще имате с жена. Тя или ще бъде ваша роднина или ще бъде жена на висока позиция, там където работите. Възможно е да бъде представител на държавна (частна) организация или институция.

През този месец лесно ще ви нараняват думи, коментари, постъпки на хората около вас.

През ноември могат да се очакват пари в дома ви от жена. Може да имате приходи от различни източници (но не заплата).

Ще запомните този месец със събиране свързано с жена (рожден ден, годеж, сватба, юбилей).

Ще ви се наложи да обърнете внимание на здравето си поради леко здравословно неразположение. Ще бъде добре да потърсите лекарска консултация.

През този месец може да имате различни финансови отношения и ангажименти, които ще са важни за вашия професионален или бизнес успех. Възможно е сключване на нов договор, споразумение или други документи.

Ще следите и ще обсъждате интересни събития от любовния или интимния живот на човек от кръга ви приятели или роднини.

Жените Везни ще очакват с нетърпение развитието на някои събития пре зтози месец, които ще определят бъдещето на тяхното семейство или кариера.

Мъжете ще имат благоприятен месец за пътуване и за развитие на контакти с хора от чужбина. Пътуване в страната, където живеете, ще ви донесе различни емоционални преживявания.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през ноември ще вземете решение, свързано с покупка или продажба. Едно такова действие може да ви ангажира с приятели, съседи и др.

Това ще бъде благоприятен месец за обсъждане на цени и споразумения свързани с вещи, имущество или стока.

Събитие свързано с човек от семейството ви или колега ще бъде в основата на една промяна.
Възможна е да промените някои от плановете си за този месец, поради събития в живота на човек, който живее в друго населено място и има участие във вашите дела.

Любовния или семейния живот на ваши роднини или приятели може да бъде повод за разговори или да ви ангажира с нещо.

През този месец за хубаво или за лошо ще възникне ситуация свързана с флирт или любовна афера с човек, с когото имате професионален контакт.

През този месец са вероятни събития свързани с годеж или сватба, на които не е задължително да присъствате.

През този месец ще ви се наложи да обърнете внимание на здравословни неразположения, които ще възникнат вследствие на стрес и напрежение в ежедневието ви.

Старайте се да избягвате стресови ситуации и сами си организирайте здравословна почивка в края на деня.

Неочаквани пари ще изненадат мнозина от вас през този месец.

Възможни са разговори или събития свързани с наследство, пари от родственици, намиране на забравени или откраднати вещи и др.

Жените Скорпион ще преживеят месец на големи и важни отговорности и задължения. В голяма степен сега се определя бъдещето ви в личен или професионален план. Това ще бъде благоприятен месец за вземане на важни решения, за промени или съдебни споразумения.

Мъжете да се фокусират към поддържането на добра здравословна форма.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, ноември ще бъде благоприятен и успешен във финансов план месец, независимо че ще имате важни и неотложни разходи.

Ако търсите, то определено ще намерите възможност за допълнителен ангажимент или за по-добре платена работа.

През този месец трудно ще можете да прогнозирате развитието на събитията, които ви предстои да преживеете. Ще трябва да разчитате на търепнието си и да не бързате с реакциите си.

Избягвайте прояви на подозрителност към хора и събития. Много лесно може да създадете нежелани и твърде неприятни проблеми.

Ноември ще бъде благоприятно време за романтика и любов. С искреност в чувства и намерения ще можете да имате интересни преживявания. Това ще бъде благоприятен месец за сериозно обвързване с любимия човек.

Появата на неочаквани обстоятелства ще бъдат причина за отлагане, отказ от ваш план свързан с личния ви или професионален живот.

През този месец са възможни преживявания свързани с бременност, сложни емоции около дете и др.

Жените ще имат благоприятен месец за постигане на по-високи доходи чрез работа или други източници. Добро развитие ще има ваш финансов проблем или притеснение.

Мъжете ще имат месец изпълнен с реални или виртуални контакти с хора отблизо и далеч, поради няколко важни динамично развиващи се събития.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през ноември имате сериозен ангажимент свързан с образование, спортна изява или кариера на човек от семейството ви. Възможни са занимания свързани с някакви индивидуални заложби, усвояване на умения от родители на дете или с някакъв вид семеен бизнес (по-скоро в сферата на занаятчийството).

През този месец може да очаквате появата на нов човек в колектива, където работите.
През този месец ще пътувате поради семейни причини.

Това ще бъде благоприятен месец за ново начало свързано с преместване по местоживеене, с нова работа или нов дом.

През този месец очаквайте новина или предложение, които ще ви зарадват, но не и всички хора около вас

През този месец ще може да направите много смели планове за бъдещето си. За тяхната реализация обаче, разчитайте единствено на себе си (или поне основно на вас). В противен случай очаквайте всякакви изненади.

През ноември ще преживеете неочаквана среща, на неочаквано място.

За съжаление здравословни проблеми с близка жена или приятелка ще са в основата на безпокойство, притеснение, тъга.

Жените Козирог ще се зарадват на новина свързана с пари или ще получат важен финансов документ (договор).

Мъжете ще купят нещо за себе си или за дома си, което основно ще облагодетелствува тях.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през ноември ще преживеете някои положителни за вас изненади, които ще предизвикат различни промени в личния ви живот или в работата ви.

През ноември ще се сблъскате с неприятности с приятел или колега, които ще ви покажат една друга страна от неговия или нейния характер. Какво ще бъде бъдещето на вашите отношения ще зависи лично от вас.

Ноември ще ви донесе финансова стабилност или поне възможност за постигане на такава, ако имате готовност за нужните действия.

Това ще бъде благоприятно време за работа свързана с продажби, за уреждане на имотни дела, за ремонт или подобрения и др.

През този месец ще обмисляте предложение или идея за нова работа, за допълнителен ангажимент и др. Това може да се окаже стъпка към нещо ново и перспективно за вас.

Не толкова благоприятно развитие ще има вашия любовен живот. Мнозина ще преживеят раздяла поради различна причина (която всъщност не би трябвало да ви изненада).

Мнозина ще имат преживявания свързани с несподелена любов, с липса на взаимност в чувства и в планове за бъдещето.

Семейните представители на зодия Водолей ще имат грижи свързани с брачния си партньор.
През този месец ще имате възможност да свършите много неща за семейството или брака си, но само ако намеренията ви са добронамерени и добре приети от страна на другите ви роднини.

Има вероятност за покана свързана с годеж, сватба или рожден ден на човек от кръга ви роднини (по-близки или по-далечни такива).

Жените Водолей ще са през по-голямата част на месеца в добро настроение, окрилени от специални чувства или надежди.

Мъжете ще имат повече проблеми за разрешаване, не толкова приятни и не толкова лесни. Търпението ви ще бъде поставено на изпитание по-често от преди.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през ноември ще преживеете едно емоционално събитие свързано с човек от кръга ви приятели или роднини. Възможно е то да бъде свързано с тъжно преживяване, с разочарование или неочаквана обида.

През този месец ще имате интересни разговори свързани с образование или кариера на мъж от семейството ви.

Ще възникне неочаквано забавяне, отлагане получаването на документ, на пари и др.
През този месец може да видите в друга (по-реална) светлина неща, които в действителност не ви носят нито полза, нито успех. Някак си по естествен начин нещата ще претърпят промени или раздели.

През ноември могат да възникнат проблеми свързани със здравето на мъж от кръга ви роднини. Тези проблеми вероятно съществуват не са нови или ще има нужда от повече време за лечение.

Предстои ви да получите новина или да проведете телефонен разговор с човек, който ще ви сподели неприятни за живота си събития.

Жените Риби ще са много мистично настроени през този месец. Странни съновидения, необясними преживявания, предчувствия и телепатични прояви ще са в основата на силни, незабравими преживявания.

Мъжете ще са пестеливи в думи и действия. Няма да бързате да правите каквото и да били, ще избягвате рискови действия и решения. Ще бъдете по-консервативни от обикновено. Трудно ще променяте планове или мнението си за хора (събития).

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)