Хороскопът ви за лятото на 2019 година

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през това лято ще ангажирате вниманието си с важно събитие в живота на роднина или много близък приятел: рожден ден, имен ден, юбилей, пенсиониране и др.

Мнозина ще присъстват на годеж или сватба свързана с човек от кръга приятели или роднини.

През това лято ще ви зарадват пари, които е трябвало да получите преди време. Вероятно вече сте преживeли някакви трудности заради тях и сте изгубили надежда, че ще ги получите.

Във финансов план това лято вещае неочаквани моменти на напрежение, вероятно поради по-големи разходи или поради неразумно харчене на пари. Това може да причина за лесно възникващи конфликти, спорове или обвинения.

През това лято ви очакват грижи свързани с дете или млад човек от семейството ви.

Причината за това вероятно ще бъде промяна в техния живот, изпит, публична изява или здравословен проблем.

Не бива тези събития да ви плашат или създават нежелана паника, тъй като ще имат благоприятно и успешно развитие.

Това лято мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждането на дете в дома на роднини или приятели, което ще бъде дългочакана радост.

Сега почти всички представители на този зодиакален знак ще бъдат лесно обидчиви, свръхчувствителни и докачливи. Ще преживеете разочарование от действията и неизпълнените обещания на човек, на когото сте имали доверие

През тези три месеца ще имате интересни преживявания с ваша приятелска връзка.

Това ще бъде благоприятен период за несемейните представители на Овен да предприемат пътуване с цел романтична среща или да поставят началото на нова любовна връзка.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, това лято ще бъдете натоварени с разрешаването на важни и неотложни финансови проблеми и казуси.

Те вероятно ще касаят в голяма степен собственото ви семейство или някой от кръга ви близки родственици.

Избягвайте предварителна паника или страх, защото не ви очакват големи затруднения (особено ако действате прагматично при тяхното разрешаване).

През този сезон ще възникне здравословен проблем с ваш роднина, който ще изиска сериозно лечение до окончателното възстановяване.

През това лято ще преживеете притеснение на работното си място, което ще има връзка с професионалните ви отношения с колега, работодател, клиент или бизнес партньор.

Това ще бъде благоприятно време за успешното развитие на ангажименти свързани с пари, наследство, рента, пенсия и други допълнителни парични или материални ресурси и приходи.

През тези три месеца възникването на една неочаквана ситуация ще ви накара да се откажете от една своя идея, от чиято реализация сте имали очакване за допълнителни пари в семейния ви бюджет.

Това лято мнозина ще преживеят едно интересно пътуване, свързано с много емоции, някои от които може да се окажат причина за промяна в живота ви през следващите няколко месеца.

Това лято бъдете внимателни и се пазете от опити за измама или манипулация от страна на роднина.

През този сезон има вероятност да преживеете неочаквана среща или да получите новина свързана с емоционална връзка от миналото ви. Това обаче едва ли ще предизвика някаква промяна в настоящето ви.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през това лято ще преживеете радостни моменти, свързани с новина, събитие или гости в дома ви.

Мнозина ще се зарадват на раждането на дете в семейството или в кръга от приятели.

Лятото ще бъде сезон на неочакваните преживявания в любовта. Ако сте необвързани това ще бъде благоприятно време за нови познанства. Не ограничавайте шансовете си следвайки своя собствен идеал за партньор. Оставете Съдбата да си свърши нейната работа…

Съвета, който мога да ви дам е да не се натоварвате с големи очаквания в една такава връзка (като непременно да бъде човек, с когото трябва да сключите брак). Нека началото бъде едно приятелство, а след това всичко да се развие по естествен начин.

Помнете, че през това лято хубавите неща в любовта ще се случат от само себе си.

През тези три месеца ще възникнат битови проблеми в дома ви с вещи, които сте закупили през последните няколко седмици или месеци.

През това лято ви предстоят неочаквани разходи свързани с човек от семейството ви. Вероятно ще възникнат и други непредвидени финансови ангажименти и плащания.

Този сезон ще бъде благоприятен период, в който ще ви зарадва договор или споразумение, което ще ви донесе добри приходи през следващите месеци от годината.

За съжаление ви предстои да преживеете разочарование от лошите, необмислени думи на човек, на когото му липсва добро възпитание и добри маниери.

Мъжете Близнаци ще могат да се зарадват на важна за тях материалнапридобивка. Това лято вещае за вас пътуване свързано с любимата жена или с родственици.

Жените Близнаци ще трябва да се възползват от всеки нов шанс през този сезон. Някои от приятните за вас преживявания ще бъдат свързани с годеж или сватба за роднини или приятели.

Рак

Ако сте родени под на Рак, това лято ще ви изненада с едно специално събитие в живота на роднина или приятел. То може да бъде повод за радост или гордост от постигнати от тях успехи или начало на важна промяна в живота им.

През този сезон ще ви изненада новина свързана с бебе или с дете от кръга ви роднини или приятели.

През това лято мнозина ще планират среща или гостуване на момиче или жена, които живеят в друг град или държава.

Това ще бъде сложен период за развитието на съдебно или юридическо дело. Вероятно ще възникне спор или затруднение около неговото развитие.

През тези три месеца: юни, юли и август ще получите предложение (най-вероятнос вързана с кариерата или бизнеса ви), което ще ви заинтересува. Въпреки неговата примамливост, избягвайте да вземете прибързано решение.

През този сезон ще получите покана свързана от приятел, свързана с негов рожден ден, годеж, юбилей, сватба или друго важно събитие, което ще изиска да се подготвите със специален подарък.

Мнозина ще преживеят тревога свързана със здравето или инцидент в живота на мъж (вероятно роднина или приятел).

Това лято очаквайте да получите важна подкрепа, съвет или друг вид помощ от човек с важна позиция в бизнеса или държавна институция.

Важен професионален успех ще могат да постигнат жените Рак. Ще ви зарадват неочаквани пари!

Мъжете ще имат благоприятно време за пътуване, свързано с покана или новина от далеч.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през това лято ще бъдете вдъхновени с нови надежди или идеи, които ще възникнат чрез новите ви познанства или стари приятелства.

През тези три месеца мнозина ще преживеят специални емоции свързани с едно ново романтично или бизнес познанство.

През този сезон Съдбата ще ви предостви възможност да срещнете и опознаете хора от различни националности, които живеят в чужбина или във вашата държава.

Благоприятно развитие през юни, юли и август ще имат ваши юридически или съдебни дела и ангажименти.

Ако сте в процес на промяна в личния си живот, събитията ще се развиват бавно, а понякога и много емоционално. Само по този начин обаче ще се научите на търпение и приемане предопределеността на определени събития да се случат в живота ви.

През този сезон ще ви се наложи да се ангажирате с битови или имуществени проблеми. Възможно е да сте дали имот или вещи под наем или за ползване от друг човек, който ще ви създаде някакви неудобства.

През лятото бъдете предпазличи с покупки на скъпо струващи вещи, освен ако не сте принудени да го направите поради необходимост.

През този сезон ще ви се наложи да се ангажирате с оформянето на важни документи или договор.

Опитайте се да запомните или си записвайте странните и необясними съновидения, които ще имате през този период.

Семейните ви отношения ще зависят на моменти от въздействието на външни фактори, като роднини или добронамерени съседи и приятели.

Лятото ще бъде силен период за бизнес и професионална реализация. Това вероятно ще се дължи на някои нововъведения във вашата дейност или бизнес.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, това лято ще се трябва по-сериозно да се ангажирате с разрешаването на проблеми в семейството си. Приключете тези неща преди есента, когато нови събития ще ангажират вниманието ви.

През този сезон мнозина ще преживеят напрежение или стрес свързан със събитие в живота на роднина или близък приятел. Хубавото е, че тази ситуация ще се развие благоприятно и от вас ще се изиска само търпение.

През тези три месеца: юни, юли и август, ще имате няколко срещи и разговори по важни за вас парични дела или относно различни плащания, покупки, продажби и др.

Като цяло това лято ще бъде благоприятно време за финансовите ви дела и планове.
Изненадите през този период ще са свързани свързани с дете или млад човек, които ще получат неочакван шанс за изява, за благоприятна промяна свързана с някаква форма на образование, обучение или кариера.

Лятото ще ви изненада с новина за бременност или с раждането на дете.

През този сезон ще получите новина или телефонно обаждане от човек, за когото сте изгубили надежда, че ще ви потърси отново.

През тези три месеца ви предстои събиране свързано със специално събитие или успех на жена.

Жените ще се зарадват това лято на една важна покупка или придобивка.

Неочакван шанс или късмет ще получат мъжете от този зодиакален знак.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, това лято за вас ще бъде важно да постигнете един растеж като личност, с ясно изразени цели и планове за бъдещето си. Това може да се случи и благодарение на повечето срещи или нови познанства, които ви предстоят това лято или чрез усвояване на нови знания и умения.

В началото на есента вие ще знаете и ще бъдете уверенни, че сте по-различни отпреди, че сте преживяли една важна промяна.

Ако сте несемейни, лятото вещае нова любов, чието развитие обаче ще зависи и от индивидуалния ви хороскоп за тази година.

През тези три месеца: юни, юли и август, ще преживеете неприятен конфликт с роднина, приятел или познат, най-вероятно заради пари или сблъсък на интереси.

Това ще се окаже едно от най-големите предизвикателства през този месец; въвличането ви в конфликт, чието развитие ще бъде трудно за прогнозиране. Ако един конфликт има за цел разрешаването на проблем, то най-вероятно ще създаде нов такъв.

През това лято ще имате възможност да покажете свои умения и знания в развитието на един личен професионален или бизнес проект, интелектуална творба и др. Това ще бъде благоприятно време да покажете това, което притежавате като способности, но не в материален план.

През това лято ви предстои да преживеете труден момент в дома или в семейството си свързан с даден вид раздяла, необходимост да се вземе трудно решение или да се реализира промяна, за която не се чувствате готови.

През този сезон има вероятност от възникване на проблем с жилището, където живеете.
Решенията или действията на човек от семейството ви или близкия ви кръг роднини, ще са изненада за всички вас.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през това лято ще имате финансови отношения и ангажименти с роднини или бизнес партньор, които ще изискат от вас по-голямо внимание и вникване в детайлите (ако тези неща имат връзка с документ или договор).

Сега ще възникне една благоприятна за вас ситуация свързана с пари, която ще ви донесе някаква облага или предимство във важно за вас начинание.

През това лято ще преживеете различни събития свързани с жени, които ще се намесят в живота ви по различен начин или ще въздействат на вашите решения или кариера.

Мнозина от представителите на зодиакалния знак Скорпион ще се зарадват на новина свързана с раждане на бебе или ще присъстват на събиране свързано с жена.

Такива събития ще направят много по-силни и сплотени отношенията между различните поколения в семейството ви.

През този сезон един внезапно възникнал конфликт на работното ви място може да прерасне в размяна на обиди и обвинения и дори да ви злепоставят пред ваши ръководители или клиенти.

Моят съвет е най-добре да не допускате подобни конфликти и най-вече загуба на контрол върху емоциите си при една такава ситуация.

През тези три месеца: юни, юли и август, ще ви зарадва покана от страна на приятели или нови познати.

През това лято ще създадете интересни нови познанства или ще преживеете романтични приключения с настоящия си партньор.

През този сезон ще ви зарадва новина или предложение, но ще бъде разумно да проверите информацията старателно преди да вземете решение или да я споделите с някой друг.

Това лято вещае срещи със стари приятели, колеги или далечни роднини.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през това лято вероятно ще преживеете раздяла с роднина или приятели, поради начало на самостоятелен живот в друг дом, град или държава.

През тези три месеца (юни, юли и август) бъдете внимателни със собствените си деца, отделете им повече време за разговори или занимания заедно, защото сега те ще имат по-голяма нужда от вас.

През това лято ще преживеете важно събитие свързано с личния живот на момиче или млада жена.

Това ще бъде благоприятно време за разрешаване на съдебен или юридически казус, уреждане на важни за семеството ви документи и др.

През тези три месеца ще преживеете различни промени в личните си отношения.

Желанието ви за промяна ще бъде насочено към тези, които ви създават напрежение или са причина за чести конфликти.

Ще отхвърляте категорично всякакви опити на хора, да се възползват от вас и от вашата добрина.

Това ще бъде благоприятно време за разрешаване на паричен проблем свързан с плащане или финансов документ/договор.

През лятото ви предстои по-сериозен разход свързан с ремонт, с наложителна покупка на вещи за дома или техника.

През този сезон ще ви натъжи новина свързана със загуба на пари или провал на човек, когото познавате.

Младите представители на този зодиакален знак ще имат силно желание през това лято да следват своите собствени амбиции, да защитават своите цели и идеали.

Определено ще ви бъде даден шанс да реализирате важен за вас проект или идея. Разбира се, не очаквайте всички хора около вас да бъдат във възторг, както и вие няма да сте готови да приемете критика или съвет.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, това лято ви предстои да преживеете различни емоции свързани с едно пътуване. То може да бъде за удоволствие, с цел туризъм или да има връзка с работа или бизнес.

През това лято ви предстоят приятни и интересни срещи с хора от семейството или с приятели. Дайте си шанс да се срещнете и запознаете с повече хора, които ще оставят трайна следа след себе си, като нови познания, нови умения и др.

През тези три месеца: юни, юли и август, ще ви зарадва новина свързана с човек, който живее в друго населено място.

Това лято ще преживеете важни събития в кариерата си, а някои от вас ще поставят начало на нова професионална или обществена дейност.

Ще имате срещи с нови хора, ще се появят на работното ви място като колеги или клиенти.
Това ще бъде благоприятно време да кандидатствате за нова позиция или нова работа в друга компания. Подобни промени обаче ще ви донесат успех по-нататък в бъдещето ви, така че бъдете търпеливи.

През това лято ще сте склонни лесно да влизате в конфликти, без да осъзнавате факта, че срещу себе си имате хора, които са злобни и отмъстителни.

Сега ще имате възможност да се освободите от ненужни вещи или имот, като ги продадете или дадете на някой друг да ги използва.

Това ще бъде благоприятно време за организиране на събиране в дома ви, независимо дали ще имате повод за това или не.

През тези три месеца ще имате среща или разговор с жена, с която ще обсъдите важни финансови или имуществени дела.

През това лято очаквайте новина или ще присъствате на събитие свързано с годеж или сватба.

Предстои ви да бъдете свидетели на важни събития в живота на приятел или съсед.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, това лято ще бъде време на динамични събития, когато понякога ще ви бъде трудно да се ориентирате какво всъщност се случва с вас или около вас.

Мнозина от вас ще имат възможност да придобият нова собственост или ще започнат да управляват нещо, което ще изиска по-голяма отговорност и грижи.

Някои неочаквани събития през това лято ще ви покажат, че не сте били достатъчно практични при търсенето на правилно решение на някои свои проблеми от началото на годината досега. Сега тяхното разрешаване ще е по-трудно, или с цената на нежелан разход на пари.

През това лято ще имате възможност да създадете нови познанства с различни хора на база общи интереси, цели или занимания. Тези нови хора в живота ви ще ви заредят с много позитивна енергия и надежди.

През тези три месеца: юни, юли и август, ще имате възможност да възобновите отношенията си със стара любов или бивш брачен партньор, но като приятелство.

През това лято внимавайте с разходите си за деца. Може да похарчите повече отколкото бюджета ви позволява и да допуснете нежелано затруднение.

Тъжните моменти през този сезон ще бъдат свързани с хора, които познавате и които ще преживеят лична драма от здравословен или семеен характер.

Жените Водолей да се пазят от загуба или кражба на лични вещи или важна информация.

Мъжете да не занемаряват своите домашни ангажименти или ремонти, които не търпят отлагане.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през това лято ще преживеете интересни събития свързани с дете или млади хора, като: срещи, разговори или общи ангажименти.

Това лято ви предстои сериозен разход свързан с пътуване през един от трите летни месеца – юни, юли и август, който ще бъде добре да бъде предварително планиран.

Бъдете внимателни с пари или финансови документи, които очаквате през този сезон. Това особено важи за тези от вас, чиято работа е свързана с пари или с финансови документи.

Това лято вещае неочакван късмет или шанс за родените под знака на Риби. В повечето случаи това ще има връзка с пътуване или с хора, които живеят извън вашето населено място.

През това лято ще следите с интерес събитията в живота на жена, която е ваша приятелка или роднина. Те ще са свързани с важни моменти в нейния личен живот или здраве.

Контактите ви с нови хора ще ви срещнат с интересни личности, които ще обогатят вашите познания за живота или за определена научна област.

През това лято добре ще се развият ваши планове и ангажименти свързани с дома ви или с друг имот, който е притежание на семейството ви.

При мъжете ще има бавно движение в развитието на планове или изпълнението на обещания. В голяма степен през този сезон ще зависите от действията или подкрепата на друг мъж.

Жените ще разрешават проблеми със семейна собственост или с наследство. Пазете от чуждо любопитство събитията, които се случват в семейството ви или във вашата интимна връзка.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)