Хората са уязвими, всяка дума може да доведе експлозия на емоции

Неделя е ден на Слънцето

Преди обед Луната ще направи опозиция с Марс, което е труден аспект, който създава напрежение, конфликти, така че би било най-добре да си починете и да не предприемате никакви действия, защото не сте сигурни дали всичко е правилно и да избегнете всякакви кавги. Хората са уязвими и само една дума може да доведе до „пожар“ и експлозия на емоции.

Още през втората част на деня Луната ще направи тригон с Венера, което ще донесе по-добра енергия и ще успокои ситуацията, така че можете да действате спокойно.

И малко по-късно Луната прави квадратура с Юпитер и Плутон, което може да донесе отново песимизъм и недоволство, поради което би било най-добре, ако се почувствате така, да се отдръпнете и да се отпуснете в уединение и се отдадете на релакс.

Луната е в знак Везни до 07:13ч на 27 юли

Хората са особено чувствителни към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Луната във Везни може да направи приятна компанията с партньора ви или любимите хора.Уязвими са бъбреците и пикочно-половата система.

Продължава 6 лунен ден до 12:37ч на 26 юли (от 11:24ч на 25 юли)

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. Шестият лунен ден дава на човека възможност да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Постепенно започват да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Могат да се започват нови дела. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите, както и да изразявате недоволството си от живота. В конфликтни ситуации вземете неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции.

Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Днес е много важно да не давате на никого своите вещи, нито пари на заем. В противен случай ще нарушите своя личен покой, успех и благополучие.

Следва 7 лунен ден от 12:37ч на 26 юли до 13:50ч на 27 юли

Това време се отличава с повишеното желание на човек да общува, да бъде изслушан и разбран. Бъдете внимателни не само в действията, но и в думите и в мислите. Лунният ден има отношение към силата на словото, словесната убедителност, затова внимавайте какво казвате, защото може да се осъществи. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас. Всяка лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми.

Обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.

Сексът в този ден трябва да е нежен. Нужно е да говорите само мили и нежни думи на партньора си. Помнете, че в този ден силата на словото е особено голяма. Изразете любовта си, похвалете качествата на партньора си, възхищавайте му се.

Подстрижка – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

8 слънчев ден – Ден на поклонение и почитание към светците. Именно днес можем да получим Божията благодат. Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ.

 


image0 (9K)