Хороскопът за 11 май: Важна новина, свързана с човек, роден под знака на на Козирог, Телец или Дева

В понеделник ще сте склонни към отстъпки и компромиси, което ще бъде добър ход от ваша страна за създаване на хармония в отношенията ви още в началото на седмицата.

Повече отвсякога ще сте склонни да слушате внимателно какво ви говорят другите хора и да преценявате с разум техните думи, независимо за какво става дума. Там, където ще възникнат неприятности в домашните или семейни отношения, едва ли ще е изненада. По-скоро ще бъде продължение на проблем, който е възникнал през почивните дни.

Това ще бъде благоприятен ден за грижи или друг вид ангажименти свързани с имот, който се намира на село или в друго населено място. В понеделник ще ви бъде най-трудно на работното място, тъй като там ще трябва да се съобразявате с най-различни хора и с най-различни настроения.

Денят вещае важна новина, свързана с човек, роден под знака на на Козирог, Телец или Дева, който живее в същото населено място като вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник ще бъде ден за много работа и изпълнение на неотложни задачи.

Колкото по-добре се организирате, толкова по-добри и важни резултати ще можете да постигнете.

Понеделник вещае различни събития, свързани с дете или с роднина.

Ако сте родени под знака Телец, Дева или Козирог, ще се ангажирате с различни финансови дела, основно свързани с документи или плащания (включително плащане на битови сметки).

Ще имате динамичен ден, изпълнен с различни контакти, телефонни разговори или ще следите с интерес новини свързани със събития от целия свят. В понеделник ще направите една малка промяна в дома си или ще купите нещо ново за уюта в дома си.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник това, което ви се дава да преживеете ще има съдбовно значение за важия живот и съдба. Днес ще бъде важно да виждате извън това, което се случва пред вас в реалния живот.

Много късмет и шансове носи понеделник, но може да се окажете неподготвени за някои от тях.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще разговаряте и ще обсъждате новина свързана със събитие в живота на роднини, приятели или колеги. Ако получите покана или предложение, това може да бъде начало на нещо ново в живота ви.

Оставете битовите или имотните си проблеми на заден план, защото няма да постигнете желаното от вас развитие. Денят вещае специално събитие свързано с мъж.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)