Холивудска звезда се гордее със своя български произход (снимка)

Актрисата Нина Добрев украси най-новата корица на „Harper’s Bazaar“ – култовото издание, което от 140 години диктува правилата на модния свят.

Фотосесията за списанието е придружена от интервю. В него Нина разказва за това какво е да израснеш в Канада в емигрантско семейство от България.

Семейството на Нина Добрев, родена като Николина Константинова, емигрира от София в Торонто, когато е само на 2 години. В интервюто родната красавица заявява, че се гордее с българския си произход.

[ad id=“218548″]

Ето какво още споделя тя пред знаменитата медия: „В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха много, за да се справим. Наистина беше много трудно“.

rsz_nina_dobrev„Докато приятелите ми имаха купища страхотни дрехи, ние пазарувахме от местен магазин с евтини стоки. За да ме накара да се почуствам по-добре, мама го наричаше „Versace“. Е, няколко години по-късно отидох на истинско ревю на „Versace“ и седнах на първия ред“, разказва още Нина Добрев.

Упоритост, жарък ентусиазъм, вяра, непресъхващи мечти и една книга за позитивното мислене, са сред разковничетата, които отвеждат едно обикновено момиче от София до върховете на Холивуд.

В интервюто за „Harper’s Bazaar“ актрисата признава, че не съжалява за решението си да напусне сериала „Дневниците на вампира“, въпреки че именно на него дължи световната си слава.

„Взех това решение още от самото начало. Нямах намерение да оставам след изтичането на шестгодишния ми договор. Нещата, които искам да правя сега – не са непременно нещата, които се очакват от мен. Не искам повече да играя тийнейджър“, категорична е Добрев.

Тя обещава още много грандиозни проекти след фентъзи сагата „Дневниците на вампира“ и касовата продукция „Трите Хикса: Отново в играта“, в която игра заедно със звездата Вин Дизел.

[ad id=“232523″]

Най-новият проект на Нина е участието й в научно-фантастичната драма – Flatliners („Линия на смъртта“). Премиера на филма ще се състои на 28 септември. В него „нашето момиче“ си партнира със знаменитости от ранга на Майкъл Дъглас и Елън Пейдж.

Източник: harpersbazaar.com


image0 (9K)