Хитрушата Ипек прави важно разкритие за най-големия враг на фамилия Боран

Тази вечер в епизода на турския хитов сериал „Завинаги“ Ипек прави важно разкритие. Хитрушата винаги проследява реакциите на околните, навързва събития и казани думи и стига до правилните заключения.

След ритуала по леене на куршум на Есма, на когото присъстват почти всички жени в къщата, ясновидката Асие прави много точни предположения за най-големия враг на фамилия Боран. Всички нейни предсказания водят към Адем, но само Ипек се досеща за това. Последната информация, която я кара да осъзнае истината е снимката на свекъра ѝ, поставена в хола. Гледайки я, докато Есма се тюхка кой може да бъде този мъж, който подготвя отмъщение, Ипек много ясно си припомня закачения стар костюм в стаята на Адем. Той е абсолютно същият като този на снимката в имението.

Ипек отива при Фарук и го предупреждава за съдружието на Адем с Фарук,както и за това с Дилара и Сюрея в музикалната школа.

Емир отново е в имението на гости, а баба му Есма е неузнаваема. Тя задоволява всеки негов каприз с усмивка и огромно желание, а прегръдките ѝ са толкова топли и сърдечни, че детето не може да се откъсне от нея.

След като Фарук казва на Сюрея за участието на Адем в тяхното начинание, младата жена е бясна и двамата заедно отиват при Дилара. Фарук е отчаян от гнева на жена си, която твърди, че не може да прости никоя лъжа, дори и факта, че нещо е скривано от нея.

Фарук подготвя страхотна изненада за Сюрея, а Ипек става свидетел на нейното щастие и завистта ѝ и избуява силна и непреодолима.

Есма султан влиза в ролята си и я виждаме развихрена пред Зейнеп, дошла да подкрепи Мурат в болницата. Възрастната жена се разкрещява в коридора: Качвай се на мотора си и върви в ада!


image0 (9K)