Хилда се изфука с говорещ дакел, казвал ѝ „мама“

Джаз певицата Хилда Казасян получи за рождения си ден миналия месец миниатюрно йорки, но предишното й куче имало уникални способности, разкри самата тя.

В последното издание на „Като две капки вода” щерката на Вили Казасян шокира зрителите на шоуто за имитации с признанието, че е имала дакел, който можел да говори. Останалите членове на журито избухнаха в смях, а водещите Зуека и Рачков поискаха повече подробности за нестандартната му дарба. „Казваше мама”, заяви Казасян и още повече озадачи екипа на „Капките” и зрителите.

В края на март Хилда стана на 50 години, а малко преди това единствената й дъщеря Надежда-Мари навърши пълнолетие. Тя е от връзката на Хилда със Симеон Бучков-Бучи, в която Казасян се хвърли след развода си с покойния вече Чочо Попйорданов.

Днес певицата и дъщеря й живеят заедно с бизнесмена Пламен Иванов, който първоначално бил неин бизнес партньор в ресторантьорското й начинание, но след развода му с журналистката Валя Войнова, двамата обявиха, че са заедно. Сега ресторантите им в столицата и на морето са затворени, но Казасян не губи оптимизъм, че летният сезон ще бъде спасен, пише „Уикенд“.

 

 


image0 (9K)