Херо разочарован от представянето на Берое

Старши – треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо не спести критиките към играчите си след отпадането на своя тим от турнира за Купата на България. Старозагорци допуснаха изненадващо поражение у дома от ЦСКА 1948 с 3:4 и напуснаха надпреварата.

„Основната причина са нашите грешки. Безобразно поведение, обидно поведение в защита. Бяхме надиграни елементарно в елементарни ситуации. Вината е основно в нас, но имаше нюанси и в съдийството. Не е сериозно обаче да коментираме съдийството, при положение, че си допуснал 4 гола. Имаше дузпа за нас”, коментира Димитър Димитров.

„Няма какво да се оправдаваме. Искам да се извиня на феновете от мое име и от името на отбора. Направил съм си нужните изводи и мисля, че през зимата ще реагирам. МИсля, че на някои футболисти липсва ниво и класа за Берое”, каза още той.

„Мартин Камбуров ми сподели, че се чувства много изморен.Все пак той е на 39-40 години и не може да възстановява за два дни. Помоли ме да не започне мача и затова започнах с Ненов на върха на атаката. Единственият по офанзивен футболист бе Ненов и затова започнах с него.

Лошото е, че чужденците, които са тук,са перманентно контузени. Не знам какви са тези контузии. Затова се наложи в последните мачове да използвам централен защитник като централен нападател. Това не е в само днешния мач. Това са поредица от мачове. Исках да се запозная с футболистите, когато се работи с тях се вижда всичко. Някои от тях имат не такова ниво, каквото отговаря на Берое. ще засилим конкуренцията през зимата. Берое трябва да играе не на такова ниво. Как да няма да имат мотивация в следващите мачове? Те са професионалисти, те трябва да се влагат във всеки един мач, аз ще бъде още по-взискателен към тях”, завърши Херо.


image0 (9K)