Хасан Азис: ДПС за пореден път показа, че политически ясновидец

Кметът на Кърджали категоричен, че градът има какво да предложи дори на Китай

ДПС за пореден път се показа като политически ясновидец, каза в студиото на бТВ кметът на Кърджали и зам.-председател на Сдружението на общините Хасан Азис от ДПС. Той коментира напрежението в малката коалиция във властта – Обединени патриоти.

Хасан Азис припомни, че от ДПС отдавна са предупредили, че философията на това управление, конструкцията му няма да проработи.

Той припомни филма „Спасяването на редник Райън“, говорейки за поисканата и неподадена оставка на вицепремиера Валери Симеонов. „Десетина души спасиха редник Райън, но повечето умряха“, каза Азис.

„ДПС продължава да бъде онази политическа партия, която е фактор в българската политика. ДПС е част от искането за устойчиво развитие на страната“, каза още Хасан Азис, който е зам.-председател на движението.

На въпросите за напрежението сред Обединени патриоти, Хасан Азис каза: „Да не се разискват семейните проблеми в една коалиция, нас ни интересуват политиките, как да се решават проблемите.“

Кметът на Кърджали бе категоричен, че градът има какво да предложи дори на Китай. Хасан Азис отговори така на въпроси, свързани с форума „16 плюс 1“ на Китай и държавите от Централна и Източна Европа.


image0 (9K)