Харчи ли вече парите от наградата Стоян?

Две седмици преди финала на “Фермата” 2 по бТВ тази вечер предстои епичен дуел между Стоян и Краси.

krasi_fermataСтоян излиза на трети дуел, но той за пръв път сам избира дуелист и напрежението за него е голямо. Единствен той от всички участници в реалитито дава гласност на желанието си за спчелване на играта. Стратегическото му мислене и желание за победа си проличават в избора му на втори дуелист. Явно според него Краси е по-слабият противник в сравнение с Финци и Стоян се надява да го победи и да се върне след дуела във фермата.

Според фермерите, Стоян е объркан, притеснен и приема твърде насериозно играта. „На някои падаха пръсти, на мен и червата да ми падат, няма да се давам. Тук сме останали борбени хора, всеки иска да успее”, обяснява избора си Стоян.

„Стоян мисли прекалено напред в играта. Мисли за финала, за гласуването. Няма да се учудя, ако почне да харчи парите от наградата. Ако си мисли, че съм лежал и не съм се подготвил, много се лъже”, коментира Красимир – неговият опонент в дуела тази вечер. „Стойо, искаше да ме използваш за трамплин, но трамплинът може да се окаже пропаст. Внимавай!”, категоричен е избраникът на Стойо.

Според Нико, Стоян избира по-слабия играч, което е типично за него.

През всичкото това време, докато тече шоуто, положителните оценка на зрителите беше за Финци. След последното излъчване обаче полюсът се обърна тотално. Според хората хлебарят от Лом доста се е изложил, треперейки от избора на Стоян за втори дуелист. Много приказки изреди той наистина, коментирайки как се е изнервил, очаквайки съобщаването на дуелиста, а и Стоян не останa неодуман.

Пренавит ли е мъжът от село Бъта или по-скоро е мотивиран да спечели тазвечершния дуел, ще видим след няколко часа.


image0 (9K)