Хари се задявал с моделка под носа на Меган

Британският принц Хари е имал кратък роман с моделка, след като вече бил срещнал Меган Маркъл, предаде в. „Дейли мирър“.

Херцогът на Съсекс и бившата моделка на „Бърбери“ Сара Ан Маклин се запознали на едно парти и си паснали, твърди писателката Анджела Левин в книгата си „Хари: Разговори с принца“, пише в. „Телеграф“.

Хари бомбардирал Сара с есемеси, след като се срещнали, но не проявявал желание за обвързване, пише авторката. „По време на най-ранния етап от връзката си с Меган Хари е ходил на срещи с моделката на „Бърбери“ Сара Ан Маклин“. Те се запознали на частно парти, той й взел телефонния номер и я бомбардирал с есемеси. Оказало се обаче, че това е само една задявка“. Според приятелка на моделката двамата уж си допаднали, но се оказало, че са съвсем различни. „Тя си пада по чистия начин на живот и почти не пие и в това отношение бяха на съвсем различна вълна. Освен това Хари не изпитвал желание да се обвърже“, казва близката на Сара.

Не е ясно дали по това време Меган вече е била скъсала с предишния си приятел, с когото е имала двугодишна връзка – знаменития готвач Кори Витиело.


image0 (9K)