Фънки го закъса: Нямам заделен и лев, а банките не чакат

Димитър Ковачев-Фънки закъса с парите, призна самият рокаджия. Основният бизнес на оценителя от „Капките” – организацията на мегаконцерти, е напълно замрял от март, когато в страната беше обявена извънредна ситуация заради коронавируса.

Светлина в тунела и до днес не се виждала – фирмата на рокаджията няма как да прави спектакли на световни звезди, ако се спазва изискването на министър Ананиев за редуциране на местата в залите и стадионите. При 30 или 50 процента заетост мероприятията ще са на пълна загуба. По тази причина в близките месеци не се предвиждат никакви концерти.

„Всички пари, които съм изкарвал преди, съм ги харчил. Нямам заделен дори един лев, а имам и кредити към банки. Положението е и страшно, и трагично”, споделя чаровният и допълва, че разчита изключително много на датата 26 юни. Тогава ще свири с група „Черно фередже” в клуб „Маймунарника”, което ще му докара някакви приходи.

Въпреки безнадеждната ситуация Фънки се опитва да бъде оптимист и да не губи чувството си за хумор. „Гледам да не ги мисля парите много-много, щото иначе трябва да се гръмна, а не ми се ще”, казва чешитът, пише Уикенд.


image0 (9K)