Френска комедия с неочакван финал! Постановка: Асен Блатечки

Френска комедия с неочакван финал!

17.10 (вторник) 19.30 ч. В СИНДИКАЛЕН ДОМ – СТАРА ЗАГОРА
Гостуват: АСЕН БЛАТЕЧКИ,
НЕВЕНА БОЗУКОВА- НЕВЕ, МИЛЕНА МАРКОВА-МАЦА, СТЕФАН ИВАНОВ, АСЕН ЛОЗАНОВ

с НАЙ-НОВАТА КОМЕДИЯ
”ОПАСНО ЗА ЖИВОТА”

френска комедия от Пиер Шено
Постановка: Асен Блатечки
Сценография: Антония Попова

opasno_za_jivota021017 (2)_resized

Спектакълът е нещо повече от развлекателна комедия, с която да си отпочинете от напрегнатото ежедневие и да направите една вечер далеч по-забавна и приятна. Той съчетава напрежението от пораждания интерес с комичния момент и възможността за весел смях.

Получeната експлозивна смес винаги е високооктанова.

Гледа ли ви се комедия с елементи на екшън, интересна сюжетна линия и супер колоритни герои, които с шегобийска страст да поставят на публиката уловки и капани, а защо не и да ви накарат да се замислите за живота? Ако да, то тогава имаме страхотно предложение за вас – „Опасно за живота“. В комедийния екшън се преплитат няколко теми – финанси, подставени лица, измамни схеми  и какво ли още не, за да може в последствие да ви въвлече в една почти нормална и реална житейска ситуация.

Те се нуждаеха от герой, а извикаха злодей.

Режи Дефорж е известен милионер, който обаче попада в големи неприятности заради опасността да бъде отвлечен и ограбен. Режи може и да е голям бизнесмен и да разбира от много неща, но охранителният бизнес и светът на престъпниците са последното нещо, до което някога е имал достъп. И тъй като винаги е бил прецизен в каквото и да се захване, а и е свикнал да се подготвя преди важна сделка или етап от живота си, той решава да се адаптира към нововъзникналите житейски обстоятелства предварително. Затова наема Серж Мигал, с който ще трябва да се сработи не само той, но и цялото семейство, за да бъдат научени на правилата на живот под обсада…

ЕЛАТЕ ДА СЕ ПОСМЕЕМ ЗАЕДНО!

БИЛЕТИТЕ СА В ПРОДАЖБА-ОЧАКВАМЕ ВИ!

Заявки: [email protected]

ЗА КОЛЕКТИВНИ ПОСЕЩЕНИЯ (11 човека) ИМА НАМАЛЕНИЕ.

БИЛЕТИ: В КНИЖАРНИЦАТА НА ТРАКИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ, Студентски град и на 0887 240451,0887 111 244- Кети Ангелова

Facebook: ИМПРЕСАРСКА АГЕНЦИЯ „СМОЛЕВИ” и Facebook: Kety Angelova

[ad id=“225664″]


image0 (9K)