Фирма „Агрогарант сервиз” осигурява диагностика и сервиз на машините на място при клиента

Фирма „Агрогарант сервиз” ООД е създадена през 1994 г. в град Стара Загора. Официален представител и оторизиран дистрибутор на висококачествена селскостопанска техника и инвентар от световни лидери в производството на машини. Портфолиото на фирмата включва следните марки:
Claas,  Amazone, Regent, Berthoud, Farwick,Kiesling, Strautmann и много други.

„Агрогарант сервиз“ осигурява целогодишно диагностика и сервиз в собствени ремонтни бази и на място при клиент. Фирмата разполага с голяма складова база и сервизни помещения на територията на гр. Стара Загора и мобилни сервизни групи. Поддържа наличност от оригинални резервни части и консумативи на предлаганата  техника.

[ad id=“225664″]

В сервизната база на фирмата се извършва основен ремонт на двигатели за камиони: Mercedes, MAN, Scania. Ремонти на сложна селскостопанска техника, монтират двигатели „Мерцедес” на трактори „Т150К”.

Предлагат  разработване на проекти по европейските програми за финансиране. Сътрудничат на клиентите си за преференциално кредитиране от водещите банки в България.

Благодарение на перфектни финансови условия, гъвкави лизингови схеми, добри възможности за договаряне, гарантиращи свобода и сигурност във финансов аспект на бизнеса, взаимно изгодно финасово-търговско сътрудничество с подчертана коректност към клиенти и търговски партньори, „Агрогарант сервиз” ООД непрекъснато разширява своя дял на пазара на земеделска техника.


image0 (9K)