Филип Киркоров с пищно тържество за ЧРД на дъщеря си Алла-Виктория

Естрадната легенда отбеляза деветия рожден ден на дъщеря си Алла-Виктория с огромна елха и мащабно парти. Филип се успокои, след като се оказа, че с баща му Бедрос имат изградени антитела срещу коронавирус, и реши да се поотпуснат и да си позволят едно неособено скромно тържество. Мащабът при руската звезда с български корени винаги е огромен. Именно затова Киркоров украсява в двора си няколкометрова елха, с която да зарадва Алла-Виктория.

„Събитията от живота ни пряко зависят от нашето настроение. Искам празници! И ще има! И давам шанс на всеки един ден да стана най-прекрасният в живота ми! Радвам се, че съм заобиколен от роднини и приятели, с които съм готов да удвоя тройното си щастие!“, споделя емоционално Киркоров.

За купона Филип кани известни илюзионисти, които да забавляват звездните му гости. Сред тях се открояват Сергей Лазарев, водещият Андрей Малахов и редица други руски сензации. Киркоров не пропусна да благодари на баща си Бедрос, който се грижи за музикалното оформление на тържеството и изпява всички най-знакови песни от репертоара си.

„Дядото Бедрос Киркоров изпълняваше най-добрите песни. Той вече е на 88 години. Вечна безкрайност и ентусиазъм“, пише Филип под снимка с баща си.

Руската мегазвезда споделя, че по традиция празнува рождения ден на дъщеря си Алла-Виктория в първия ден на зимата – 1 декември, макар датата на раждане да е 26 ноември, писа „България Днес“.

 

 


image0 (9K)