Фики Стораро хвърля ръкавицата на Криско и Галена

В различен стил музика ще се пробва Фики Стораро. Рапът ще е голямото предизвикателство, в което ще се пусне една от големите чалга звезди.

Стораро и група „СкандаУ“ готвя дует, който ще е първото официално аренби парче с участието на Фики. За плановете на звездното дуо да запишат песен с Фикрет издаде самият Тото. Рап изпълнителят признава, че идеята е сериозна и в най-скоро време ще осъществят. Тото и Фики се сближиха много по време на шоуто „Като две капки вода“, където показаха впечатляващи актьорски заложби, а Стораро стана големият победител.

„Ще имаме дует с Фики. Това е сигурно. Каква точно ще е песента все още не е ясно, но скоро ще започнем работа по нея“, разкрива Тото.

Тото е сигурен, че парчето им ще е по-добро и успешно от сътрудничеството между Галена и Криско, които вече имат два дуета. Не на кючек обаче ще заложат „СкндаУ“ и Фики, в това е категоричен рапърът. Феновете на Стораро са убедени, че аренби парче ще му пасне идеално и няма да отстъпват по нищо от наложените имена в родния рап пише „България Днес“.

 


image0 (9K)